0,00016% Al 100 jaar in bedrijf - hoe doe je dat?

11 februari 2020 14:28

0,00016% Al 100 jaar in bedrijf - hoe doe je dat?

Uit onderzoek in de verenigde staten blijkt dat minder dan 1000 bedrijven 100 jaar of langer overleven. Tussen 1919 en 2019 zijn echter 6 miljoen bedrijven in de VS opgestart. Dit betekent dat er maar 0,00016 procent de 100 jaar haalt. Best wel speciaal dus.

Voor Nederland zullen deze cijfers niet enorm verschillen. Jij als ondernemer kan hier natuurlijk veel van leren. Vandaar dat we vandaag een kijkje nemen bij Loven Trucks, die operationeel zijn vanaf 1920!

Wat is het geheim?

Loven Trucks is van oudsher een familiebedrijf dat jarenlang culturele normen en waarden, maar ook ondernemers gedachten heeft overgedragen op jongere generaties. Een van de belangrijkste onderdelen van onze werkwijze is onze aandacht voor goede service. We hebben het beste met onze klanten voor, en dat hebben we al een hele lange tijd. Hierdoor wordt het merk Loven ook al meerdere generaties onder transportbedrijven en bedrijfswagen specialisten overgedragen.

Klein begonnen en meebewegen

Loven begon als smidse, maar heeft ingespeeld op nieuwe kansen en heeft zich meebewogen met de veranderende wereld. Zouden we een smidse zijn gebleven, dan waren we vandaag de dag er niet meer. We zijn van smidse waar we onderdelen maakte naar garage gegaan. Vervolgens richting truck dealer en uiteindelijk uitgegroeid tot een van de grootste en modernste totaalaanbieders in de truck- en trailermarkt van Limburg en het oostelijke deel van Noord-Brabant met ca. 150 medewerkers en 4 locaties.

Meer en betere service

Terugkijkend is het belangrijk geweest dat we zijn meebewogen maar ook steeds meer en betere en meer service zijn gaan verlenen aan onze doelgroep. De markt verandert, en de klanten die je al bedient hebben nog meer vragen die jij kunt beantwoorden.

Wat doet Loven?

Wij leven Trucks, Trailers en Bedrijfswagens - zowel gebruikt als nieuw & truck onderdelen. Van het kleinste onderdeel tot een 50 ton’s 8×4 DAF en alles wat ertussenin zit kun je bij ons terecht. Tevens verlenen wij services zoals reparaties, opknapbeurten en customisaties maar helpen wij ook bij financieringen. Grotendeels doen we dit voor transportbedrijven maar particulieren en bouwbedrijven blijven zeker niet uit.

Van die 100 jaar zijn wij ook al 69 jaar officiële DAF truck dealers. Wij helpen onze klanten aan zowel nieuwe als gebruikte trucks, die tevens ook te leasen zijn. Door die jaren heen hebben wij natuurlijk een mooie relatie opgebouwd met DAF, maar ook met andere leveranciers. Wij leveren namelijk meer dan 15 merken!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.