Gepubliceerd op 11 september 2019

Popsockets: perfect relatiegeschenk voor jongeren

Hoewel je de naam misschien niet direct herkent heb je de popsockets gegarandeerd al wel eens ergens gezien. Het zijn de handige, zelfklevende dingen die je achterop de smartphone plakt; en ze komen met allerlei voordelen. Door de lage kostprijs en de grote populariteit is de popsocket een van de meest populaire relatiegeschenken voor jongeren van dit moment. Het leukste is dat je eigen, gepersonaliseerde popsocket maken ook helemaal geen probleem is. Zo kun jij alle jongeren voorzien van een tof, handig en persoonlijk relatiegeschenk.

1. Meer grip op de smartphone

Slimme ondernemingen met een specialisatie in relatiegeschenken zoals P&P relatiegeschenken weten dan ook precies waarom die popsocket zo populair en geliefd is. Niet alleen kun je ze volledig personaliseren; ook zorgen ze ervoor dat de ontvanger van je geschenk direct meer grip op de smartphone heeft. Erg handig en vooral voor grotere smartphones. Je kunt de telefoon comfortabel vasthouden, ervaart minder stress in je hand en vingers en zult deze niet zomaar meer laten vallen.

2. Ideaal voor selfies

Heb je zelf wel eens een selfie geprobeerd te maken met maar 1 hand tot je beschikking? Niet makkelijk. Een popsocket maakt het daarentegen een stuk makkelijker. Je hebt meer grip op je apparaat en geeft je vingers meer vrijheid om te kunnen bewegen: ideaal voor de selfie. Je kunt de sluiterknop van je smartphone vaak zonder moeite bereiken en hebt meer vrijheid in het vinden van de juiste positie.

3. Handig als standaard en ondersteuning

Daarnaast is de popsocket ook nog als extra ondersteuning te gebruiken. Ideaal wanneer je een YouTube filmpje wilt kijken of in het vliegtuig net een Netflix blockbuster opzet. Je hoeft je telefoon niet meer knullig vast te houden, maar kunt deze met behulp van de popsocket gewoon op een stabiele manier neerzetten. Zo kun je alles wat je maar wilt ontspannen op je telefoon kijken. Wil je ultieme stevigheid? Schaf dan twee popsockets aan en plaats ze beiden op je telefoon of zelfs op je tablet.

4. Oordopjes uit de knoop houden

Waar de popsocket ook in veel gevallen voor gebruikt wordt is het uit de knoop houden van oordopjes. Waar ze normaliter rondslingeren in tas en broekzak en direct in de knoop raken, kun je ze met de popsocket makkelijk om de gadget heen wikkelen zodat ze niet in de knoop raken en direct gebruikt kunnen worden.

5. Makkelijk te bevestigen

Last but not least: de popsocket is in een paar seconden te bevestigen en ook makkelijk weer te verwijderen.