Gepubliceerd op 19 december 2019

Succesvolle overnames door Verwer & Janssen Vermogensmanagement

In de consolidatieslag in de wereld van vermogensbeheer heeft Verwer & Janssen uit Roosendaal in amper twee jaar tijd drie succesvolle overnames verricht. Na VIP Vermogensbeheer uit Breda en Hens Vermogensbeheer uit Rotterdam volgde onlangs de overname van Invest Consult uit Prinsenbeek. Verwer & Janssen Vermogensmanagement is mede daardoor uitgegroeid tot dé specialist in Zuidwest-Nederland in maatwerkportefeuilles met beheersbare risico’s en optimale winstpotentie.

De overnametrajecten zijn soepel verlopen, mede door de laagdrempelige cultuur van de betreffende kantoren. Door de degelijke methodiek met gestructureerde beleggingsproducten is de onderneming steeds gestaag door blijven groeien. Verwer & Janssen belegt niet in de waan van de dag, maar kijkt naar de langere termijn. Rust, gemak en rendement zijn de pijlers waarop het bedrijf is gegrondvest. ,,Als goed huisvader passen wij op de vaak duur verdiende centen van onze klanten, zodat zij goed kunnen slapen”, aldus algemeen directeur Evert Verwer. Na een vrij lastig beursjaar 2018 was het rendement voor de klanten van Verwer & Janssen in 2019 zeer goed.

                              De compagnons (vlnr) mr. Johan van Sprundel, ing. drs. Walter Janssen RBA en algemeen directeur Evert Verwer.                                                                              
Interessant beursjaar
2020 belooft weer een interessant beursjaar te worden met het (aanstaande) handelsakkoord tussen de VS en China, de Amerikaanse verkiezingen in november en de onafwendbare Brexit na de grote winst van de conservatieve partij. Naast de vertrouwde gestructureerde methodiek (met vaak harde garanties en forse neerwaartse buffers) kunnen beleggers door de overnames van Hens Vermogensbeheer en Invest Consult, inmiddels bij Verwer & Janssen ook terecht voor een wat offensievere manier van vermogensbeheer. Een mooie aanvulling op het pallet aan beleggingsmogelijkheden.

Naast maatwerk, vanaf 100.000 euro, kan men via VenJ-online.nl al beleggen vanaf 5.000 euro (kinderen vanaf 2.000 euro). Ook dit platform had in het afgelopen jaar zeer goede rendementen.