Boeken doe je ook bij Impressed!

Fullcolour en een mooie harde kaft of juist die zachte omslag met speciale afwerking en bijzondere vorm. Natuurlijk het perfecte papier. En, ook nog eens in een kleine oplage… Kan niet? Kan wel! Boeken, ook die doe je bij Impressed…

Voordelen van kleine oplagen
Géén ‘grote’ voorraden meer. En dus ook géén waste. Dat is voor elke organisatie, groot of klein, een voordeel. Boeken en brochures in kleine oplagen laten maken biedt simpelweg flexibiliteit, mogelijkheden én kansen. Zoals het zelf uitgeven van een boek. En is het een succes, dan is het een kwestie van eenvoudig bijbestellen…
Met de besparing van kleinere voorraden kunnen ook weer nieuwe stappen in de toekomst worden gezet. Het ontwerp van een volgende uitgave bijvoorbeeld. Alles ligt nog meer binnen handbereik dan ooit tevoren. En dat komt door de nieuwste technologie: digitale print. Daarmee kunnen communicatiemiddelen nog efficiënter en nog gerichter ingezet worden.

Lage opstartkosten
Een ander voordeel van digitale print zijn de relatief lage opstartkosten. Dat maakt digitaal print ook nog eens heel betaalbaar. Voor elk bedrijf. En als we dan toch nog een paar voordelen mogen opnoemen, wat dacht u van printen op verschillende materialen (papier of kunststof), personalisatie van de gehele content en ook nog eens in kwaliteit die absoluut onovertroffen is? Het heet ook niet voor niets HD print. Ontdek HD print meer hier.

De voordelen van HD print op een rij:
– Drukformaat: 52 x 72 cm.
– Efficiënt: direct vergaard, sneller verwerkt
– Oplagen: ideaal voor kleine(re) oplages, bijvoorbeeld in oblong
– Géén hoge opstartkosten: er zijn géén drukplaten of plaatwissels
– Volvlakken: prachtige volvlakken, zónder strepen en 100% kleurvast
– Materiaalkeuze: brede papierkeuze en printen op kunststof (‘Synaps’)
– HD-kwaliteit: haarscherpe kwaliteit die niet door anderen te evenaren is
– Personaliseren van content: méér rendement voor elk communicatiemiddel

Het is een ‘sign’!
Naast het mooiste drukwerk en HD print zijn wij ook gespecialiseerd in alle vormen van ‘sign’, dat is de verzamelnaam voor ‘belettering’. En belettering in de breedste zin des woords. Niets is onmogelijk!

Eigen productie
Een autobelettering, gevelreclame, wanddecoratie, raambestickering, banner of reclamebord? Het team van Impresssed print & sign en Mercator-DaFruit, met een rugzak vol kennis en ervaring, zorgt ervoor dat uw huisstijl opvalt. Waar dat nodig is. Pure vakmanschap, uit eigen productie en met de personal touch waar wij al decennia voor staan.

Advies op maat over drukwerk, HD print én belettering?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat van uw communicatiemiddelen. In drukwerk, HD print of belettering. Bij u of bij ons op kantoor. We helpen u graag!

Impressed print & sign
Weteringweg 11, 2642 KM Pijnacker
015-36 99 413
info@impresseddruk.nl
www.impresseddruk.nl

 

 

Onze partners