Masterclass Bedrijfsovername: Een masterclass voor Ondernemers en Investeerders

Masterclass Bedrijfsovername: Een masterclass voor Ondernemers en Investeerders

Utrecht 22 november - Overweeg je om een bedrijf te kopen, te verkopen of over te dragen? De wereld van bedrijfsovernames kan complex zijn, en een goede voorbereiding is essentieel. Daarom introduceren wij de Masterclass Bedrijfsovername, speciaal ontworpen voor MKB'ers en ondernemers in de zakelijke markt. Met deze voorbereiding ben je er klaar voor om het proces van een bedrijfsovername aan te gaan.

Wie kan deelnemen?

Deze masterclass is bedoeld voor MKB-ondernemers die nadenken over een bedrijfsovername, het kopen of verkopen van een (familie)bedrijf, en zelfs voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in management buy-in of management buy-out. Deze masterclass is er om jouw strategische beslissingen te ondersteunen.

Wat kun je verwachten?

Onze masterclass is ontworpen om je door het gehele proces van een bedrijfsovername te leiden, met inzichten van ervaringsdeskundigen. Het programma duurt drie uur en behandelt de volgende onderwerpen:

 • 14.45 uur: Ontvangst
 • 15.00 uur: Status van de overnamemarkt in het MKB, actuele trends en verschillende bedrijfstypen
 • 15.30 uur: De stappen in het overnameproces
 • 16.30 uur: Bedrijfswaarde en prijsbepaling
 • 17.15 uur: Ervaringen van zowel kopers als verkopers
 • 17.45 uur: Conclusies, afronding en forum
 • 18.00 uur: Afsluitende borrel met hapjes

Jouw gegevens en vragen

We begrijpen het belang van vertrouwelijkheid. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en de informatie die we tijdens de masterclass delen. Heb je specifieke vragen of wil je een specifieke case bespreken? Aarzel niet om deze vragen vooraf aan de sprekers van de masterclass te stellen. Zij zullen zich hierop voorbereiden. Tijdens de afsluitende borrel heb je ook de gelegenheid om vragen te stellen aan onze adviseurs, terwijl je geniet van een hapje en drankje.

Leerdoelen

Na het volgen van onze masterclass zul je:

 • Vertrouwd zijn met de stappen van het overnameproces.
 • Op de hoogte zijn van de laatste trends in de bedrijfsovernamemarkt.
 • Inzicht hebben in het pad naar een succesvol (ver)koopproces.
 • Een idee hebben van de waarde van jouw bedrijf en de prijsbepalende factoren.
 • Begrijpen wat de markttrends zijn en welke branches en bedrijfstypen momenteel in trek zijn.

Onze Masterclass Bedrijfsovername is er om je te ondersteunen bij het maken van weloverwogen beslissingen voor een succesvolle bedrijfsovername. Aarzel niet om je in te schrijven en jezelf voor te bereiden.

Schrijf je hier in voor een van onze masterclasses en maak jezelf klaar voor succes!

Naar alle evenementen & masterclasses

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.