Skyscrapers wint Europese aanbesteding Gemeente Lelystad

3 augustus 2020 16:36

Skyscrapers wint Europese aanbesteding Gemeente Lelystad

Traineeship bureau levert komende vijf jaar trainees aan gemeente

Traineeship bureau Skyscrapers heeft de Europese aanbesteding van Gemeente Lelystad gewonnen. Dit betekent dat Skyscrapers vanaf september 2020 vijf jaar lang trainees aan de gemeente mag leveren. Met de gunning van deze Europese aanbesteding wordt Skyscrapers één van de drie leveranciers van trainees van de Gemeente Lelystad. Het Amsterdamse bedrijf zal naast het leveren van trainees ook de begeleiding en trainingen verzorgen.

Start van traineepool

Door de schaarste op de arbeidsmarkt is het voor de Gemeente Lelystad lastig om nieuwe, geschikte medewerkers te vinden die in aanmerking komen voor een vast dienstverband. Om deze uitdaging aan te gaan heeft Gemeente Lelystad de ambitie uitgesproken een eigen traineepool te starten.

Tim Berendsen, oprichter Skyscrapers is enorm trots op het winnen van de aanbesteding. “Met deze opdracht kunnen we als bedrijf echt laten zien wat we in huis hebben. De trainees worden gedurende hun inzet bij de gemeente door Talent Managers van Skyscrapers bijgestaan, daarnaast volgen ze via Skyscrapers een opleidingsprogramma en kunnen zij zich verdiepen in de vakdisciplines van de gemeente.”

Binnen de traineepool werken de aangetrokken trainees gedurende een periode van twee jaar gemiddeld 32 uur (exclusief opleidingsuren) per week aan allerlei opdrachten binnen de Gemeente Lelystad. Hierna worden de trainees ingezet op het gekozen vakgebied.

     

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.