NIEMAN verlengt verbinding TVVL Kennispartner

12 november 2018 14:46

NIEMAN verlengt verbinding TVVL Kennispartner

Met trots maakt TVVL bekend dat Nieman vandaag de verbinding met TVVL als kennispartner voor 3 jaar heeft verlengd. Met het kennispartnerschap draagt Nieman bij aan kennisontwikkeling op haar eigen expertisegebied. TVVL levert als kennisknooppunt oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Met het kennispartner ondersteunen zij TVVL in haar missie.

Nieman heeft zich 3 jaar geleden als 4e kennispartners aan TVVL verbonden. Inmiddels hebben nog vier nieuwe partners zich daar aan toegevoegd. De kennispartners bestaan uit een gemêleerde groep, waardoor iedereen een eigen bijdrage kan leveren en daarmee van grote toegevoegde waarde is. Als enige adviesbureau binnen de kennispartners is Nieman een waardevolle partner.

TVVL Kennispartners kenmerken zich als koplopers in de sector die innovatie voorop stellen en actief kennis delen. Ze zien niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken zelf ook een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan hun vakgebied. Zij begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling technologische ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen. Daarnaast tonen de kennispartners zich als een uitstekend werkgever door kennisontwikkeling en verspreiding bij hun werknemers te stimuleren.

NIEMAN

Nieman is betrokken bij ontwikkelingen in de bouw met de focus op samenwerken, kennisdelen- en overdragen. Het TVVL Kennispartnerschap brengt Nieman specialistische kennis, ontmoetingen en nieuwe samenwerkingsverbanden. Samen kijken wij met een open oog naar de vraag van de klant, de behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke veranderingen en verduurzaming.

De bijdrage van TVVL Kennispartners komen ten goede aan het ontwikkelen en delen van kennis door een bijdrage te leveren aan lezingen, cursussen, TVVL Magazine en onderzoek.

Over TVVL

TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL is één van de belangrijkste gespreks- en kennispartners in de technologische sector, die nadenkt over de technische uitdagingen van de toekomst. Van oorsprong gericht op gebouwgebonden installatietechniek, verbindt TVVL inmiddels verschillende disciplines. Zo biedt zij een platform, een denktank, waar leden kennis delen, ontwikkelen en overdragen.

Over NIEMAN

Nieman is een ingenieursbureau met 150 medewerkers en een zeer divers dienstenpakket. Wij passen onze integrale kennis toe in praktische adviezen. Daarbij beperken we ons niet tot de ontwerpfase, maar bieden ook ondersteuning in uitvoering en beheersfase. Wij dragen bij aan toekomstgerichte gebouwen waar mensen, veilig, gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren. Nieman is partner in ’t hart van de bouw.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.