Weening Advocaten opent Compliance & Integrity praktijk

2 oktober 2018 14:12

Weening Advocaten opent Compliance & Integrity praktijk

Het gerenommeerde kantoor Weening Advocaten te Maastricht opent op 1 oktober 2018 een praktijk geheel gericht op Compliance & Integrity. De visie van Weening Advocaten ziet erop ondernemingen en hun management in een vroeg stadium van deskundige bijstand te voorzien om hen zo te beschermen tegen (reputatie)risico’s en (strafrechtelijke) aansprakelijkheid.

De ambitie om deze praktijk op te zetten bestond binnen Weening Advocaten al langer. De kennis en expertise waren reeds in huis met specialisten als Joost de Bruin en Chris-Jan Kamminga. Ook Serge Weening heeft een ruime ervaring in de materie. Met de toevoeging van Charlotte Posthuma aan het team treedt Weening Advocaten nu met deze praktijk naar buiten.

Charlotte Posthuma werkte eerder binnen de economisch strafrecht praktijk bij NautaDutilh te Amsterdam en daarvoor bij Ploum Advocaten te Rotterdam. Met dit team is Weening Advocaten de grootste praktijk van Limburg op het gebied van Compliance & Integrity.

De Compliance & Integrity praktijk van Weening Advocaten richt zich op de bijstand van ondernemingen en hun management inzake milieustrafrecht (waaronder BRZO), arbeidsongevallen en het fiscale strafrecht. Daarnaast richt de praktijk zich op advies inzake (anti-)witwassen, (anti-)corruptie, omkoping, fraude, sanctieregelgeving en economische delicten (Wwft, WED, etc.). Weening Advocaten biedt bovendien in-house workshops aan en kan voor uw onderneming als helpdesk fungeren. Doel is om ondernemingen altijd op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving.

Voor meer informatie gaat u naar https://www.weening.net/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.