Coworking space rent24 opent tweede vestiging in centrum Amsterdam

15 maart 2018 14:45

Coworking space rent24 opent tweede vestiging in centrum Amsterdam

rent24, een van de leidende coworking space aanbieders van Europa, het succesvolle coworking concept uit Duitsland, opent op 23 maart een tweede locatie in het monumentale Magna Plaza in het centrum van Amsterdam. Deze tweede locatie volgt binnen een jaar na de opening van het eerste pand in de Bridge Building in Amsterdam-West.

Coworking in hartje Amsterdam

Op deze centraal gelegen en bruisende plek aan het Spui, biedt rent24 zzp’ers, startups en ondernemers werkruimtes met een ongedwongen huiskamersfeer. De derde verdieping van het historische pand Magna Plaza is verbouwd tot ruime een ruime werkplek  voor  100 coworkers met free en flex desks, privé kantoorruimtes en vergaderruimtes en een relax room. In tegenstelling tot de vestiging in Amsterdam-West, de Bridge Building, richt deze locatie zich voornamelijk op het aanbieden van coworking plekken in één openbare ruimte. Door het unieke rent24 design, ademt ook deze locatie dezelfde feel-good sfeer en creativiteit, gecreëerd met een urban interieur.

Niets moet, alles mag

Via rent24 kunnen members gebruik maken van het bestaande internationale netwerk, zich aansluiten bij de community en een beroep doen op mentoren van rent24 die de groei van hun bedrijf kunnen ondersteunen. “Het doel is om een prettige plek te bieden waar  ondernemers en startups hun business zowel nationaal als internationaal kunnen laten groeien. Hieruit ontstaat een waardevolle community. Niets moet, alles mag:  members kunnen gemakkelijk connecties leggen met andere coworkers, maar hoeven niet met elkaar te praten. Het is belangrijkste is iedere member zich thuis voelt.”, aldus Managing Director van rent24 Nederland, Anja Wesbuer.

Die community wordt gecreëerd door het organiseren van vrijdagmiddagborrels voor members en aanbieden van masterclasses en workshops die de ontwikkeling van bedrijven ondersteunen. Daarnaast kunnen startups en freelancers het wereldwijde netwerk van rent24 aanspreken. Members hebben bij rent24 een flexibel contract en toegang tot alle locaties, wereldwijd.

Internationaal

Het succesvolle coworking concept van rent24 ontwikkelde zich in Duitsland en heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld. Naast de flexibele kantoor- en vergaderruimtes biedt rent24 event ruimtes op unieke locaties aan. Met de recentelijk geopende vestigingen in Amsterdam, Berlijn, Hamburg en Chicago, breidt rent24 sterk uit. Op dit moment zijn er meer dan 20 coworking spaces van rent24. Eind 2018 zijn er naar verwachting wereldwijd zo’n 80 rent24 locaties te vinden.

Bekijk voor meer informatie de website of de Facebookpagina.

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.