Slump Catering & Events organiseert Inspiratiedag op zondag 18 februari

14 februari 2018 11:31

Slump Catering & Events organiseert Inspiratiedag op zondag 18 februari

Slump Catering & Events inspireert aanstaande bruiden, bruidegoms en andere feestvierders tijdens de Inspiratiedag op zondag 18 februari in de feesthallen aan het Rister 11 in Bant. Een middag waar bezoekers ideeën kunnen op doen voor een bruiloft, tuinfeest of ander feest.

Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zijn bezoekers welkom om zich te laten informeren op het gebied van trends, catering, aankleding, muziek en nog veel meer. In de loods van Slump Catering & Events wordt met divers meubilair, tenten, verlichting en uiteenlopende decoratie meerdere stijlen en thema’s gepresenteerd. De koks van Slump Catering & Events presenteren heerlijke verse gerechtjes, die live worden bereidt. De gastvrouwen verwelkomen de gasten en er kan een drankje genuttigd worden aan de bar.

Feestpartners & Modeshow

Tijdens de Inspiratiedag wordt drie maal een spetterende modeshow gegeven, verzorgd door Masséus Mode en Bruidshuis Dokter – De Graaf. Tijdens de modeshow worden de laatste trends op het gebied van trouwjurken en –pakken getoond.

Diverse trouwspecialisten zijn aanwezig om de nieuwste trends op het gebied van bruiloften te presenteren, waaronder Juwelier Vrielink, Monibarista, Feestbruiloft.nl, Elsvierderels, Love4lasers,  Jeroen Schaaphok fotografie, restaurant Pier16, Bloemen van Els, Total Nail Perfection en Trouwauto’s Flevoland. De aankleding wordt onder andere mogelijk gemaakt door Yvonne van Kranenburg van InStyle bloemendecoratie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.