Bram Ladage opent nieuwe Rotterdamse vestiging in oude slagerij

23 februari 2018 11:52

Bram Ladage opent nieuwe Rotterdamse vestiging in oude slagerij

Patatliefhebbers in Rotterdam kunnen binnenkort de versbereide Bram Ladage frieten scoren aan de Schiedamseweg 50. De bekende patatformule opent hier op dinsdag 27  februari een nieuwe vestiging. Op dinsdag 6 maart wordt de opening feestelijk gevierd met een heuse housewarming.

De voormalige slagerij van Gerard Nettenbreijer is omgetoverd tot patatwinkel, waar hij samen met zijn zoon en dochter de scepter zwaait. ‘‘Omwonenden kunnen niet wachten op de opening en tikken regelmatig op de ruit om te vragen of het al bijna zover is’’, vertelt Gerard enthousiast.

Carrièreswitch

Na 16 jaar slager aan de Schiedamseweg te zijn geweest, switcht Gerard Nettenbreijer van carrière. Hij ruilt zijn slagersmes in voor een patatsnijder en voorziet Rotterdam-West van verse frieten. ‘‘Om omgeschoold te worden van slager naar echte frietkoning ben ik in de leer gegaan bij andere franchisenemers, zij hebben mij alle fijne kneepjes van het vak geleerd!’’, vertelt hij. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van het pand, die een compleet nieuw uiterlijk – inclusief grote pui – krijgt. Nettenbreijer is geliefd in de omgeving en zijn klanten staan dan ook te popelen om zijn patat te proeven. Om de opening van de nieuwe vestiging in het vertrouwde Rotterdam te vieren deelt Bram Ladage couponflyers uit met leuke acties die de hele maand maart bij het nieuwste filiaal inwisselbaar zijn.

Bram Ladage en het #BRAMMOMENTJE

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. Bram Ladage is in 2018 begonnen met de introductie van het #BRAMMOMENTJE. Hiermee daagt de patatformule iedereen uit om hun favoriete Brammoment te delen op social media.

Overige informatie:

Opening:                             dinsdag 27 februari 2018

Housewarming:                 dinsdag 6 maart 2018

Adres:                                   Schiedamseweg 50, 3025 AD Rotterdam

Website:                              www.bramladage.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.