Nieuwe voorzitters Platform Techniek Noordwest-Veluwe

18 januari 2018 15:10

Nieuwe voorzitters Platform Techniek Noordwest-Veluwe

Met een enorme drive trok Piet Mosterd meer dan 15 jaar de kar van Platform Techniek. Nu doet hij een stapje terug. In de afgelopen jaren wist hij met het platform veel voor elkaar te krijgen. Hij vocht om goed techniekonderwijs in de regio op de agenda te zetten en houden.

Het voorzitterschap wordt in duoverband overgenomen door Edwin Blok (directeur Morgen college Harderwijk) en Jeroen Hofstra (vice president global HR, VMI GROUP). Beide heren waren al actief als bestuurslid. Als bestuurslid blijft Piet Mosterd betrokken bij het bestuur.

Met haar activiteiten biedt Platform Techniek leerlingen, ouders en onderwijsbetrokkenen inzicht in de uitstekende perspectieven in de techniek.

Via een diversiteit aan activiteiten laat het platform de doelgroepen ontdekken dat technische beroepen bij uitstek creatief zijn, aan een duurzame samenleving bijdragen en dat binnen de technische bedrijven een prettig en dynamisch werkklimaat heerst.

Platform Techniek heeft in de regio een duidelijke ‘aanjaag-functie’; in 2012 ontstond De Techniek Academie en in 2016 Belevingscentrum BITT vanuit het platform. Op dit moment wordt er vorm gegeven aan het TechniekPact op de Noordwest-Veluwe.

Activiteiten van Platform Techniek worden gedragen door scholen en bedrijven in de regio, overheid en opleidingsfondsen.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.