Gepubliceerd op 6 december 2017

Inloopspreekuur bij StudioTof! voor ondernemers

Dinsdag 12 december en donderdag 14 december vinden er weer Inloopspreekuren voor ondernemers plaats bij StudioTof! aan De Helling 15 in Dronten. Het Inloopspreekuur is een gratis dienst, ondernemers kunnen geheel vrijblijvend terecht met hun vragen op het gebied van communicatie. StudioTof! is een full-service reclamebureau, een totaalleverancier van communicatie.

“Regelmatig worden wij – door klanten of (via) ondernemers uit ons netwerk – benaderd met uiteenlopende vragen met betrekking tot communicatie,” vertelt Mieneke Manschot. “De Inloopspreekuren in oktober zijn goed bezocht. Het is fijn om andere ondernemers verder te helpen in hun communicatie. Er is duidelijk behoefte aan deze gratis dienst.”

Zes maal per jaar worden er inloopspreekuren georganiseerd. De spreekuren zijn gekoppeld aan een thema: online, offline, ICT en starters. De inloopspreekuren die gepland staan voor december 2017 horen bij het thema ‘Offline’. Ondernemers kunnen op twee momenten terecht: dinsdag 12 december 2017 van 17.00 – 19.00 uur en donderdag 14 december 2017 van 9.00 – 11.00 uur.

De volgende spreekuren zullen plaatsvinden in februari 2018. Thema en data worden later bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op de website van StudioTof! www.studiotof.nl/inloopspreekuur. U vindt hier ook een overzicht van de veelgestelde vragen.

Onze partners