Gepubliceerd op 22 november 2017

Winkel Christine le Duc in Groningen geheel vernieuwd

De erotiekwinkel van Christine le Duc aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen opent donderdag na een grondige verbouwing opnieuw haar deuren. Zintuigen en de prikkeling daarvan staan voortaan centraal bij de grootste Nederlandse erotiekketen met vestigingen in het hele land.

In de vernieuwde winkel van Christine le Duc gaat de aandacht vooral uit naar de vrouw. Niet zo gek, want uit cijfers van de erotiekketen blijkt dat het inmiddels vooral vrouwelijke klanten (61 procent) heeft. Stelletjes vormen 11 procent van het klantenbestand, terwijl 28 procent man is. Steeds meer vestigingen van Christine le Duc liggen dan ook op toegankelijke A-locaties die goed aansluiten op de open en speelse uitstraling die de winkel heeft.

Live your fantasy

“Het concept draait om verleiding en beleving”, aldus commercieel manager Deborah Vink. “Ons motto is dan ook ‘Live your fantasy’. Klanten kunnen de producten vasthouden en voelen hoe ze werken. Daarnaast geven de adviseuses persoonlijk advies en informatie over de behoeftes en de belevingswereld van de klant.”

Christine le DucFeestelijke opening

Donderdag 23 november wordt de vernieuwde vestiging tussen 12.00 en 14.00 uur feestelijk geopend met fingerfood en bubbels. Deborah Vink geeft een korte presentatie over het verleden en de toekomst van de grootste Nederlandse erotiekketen, terwijl Candymen en Candygirls demonstraties geven die de zintuigen op scherp zetten. Klanten krijgen de komende tijd een spannend cadeautje bij hun aankopen.

Over Christine le Duc

Christine le Duc, opgericht in 1968, is de grootste aanbieder binnen de erotiekbranche in Nederland. De winkels van Christine le Duc hebben een open uitstraling en de ruime keuze van een speciaalzaak in erotische artikelen. Het assortiment bestaat onder meer uit een uitgebreide collectie sexy lingerie, fashion en toys. De winkels kenmerken zich door winkelen in een aangename omgeving met integere en deskundige medewerkers. Christine le Duc heeft 21 vestigingen verspreid over Nederland.