Lancering Metdrank.nl

17 oktober 2017 11:05

Lancering Metdrank.nl

De drankindustrie verandert, want de moderne drinker verandert. De consument is niet meer zo loyaal aan een bepaald merk. Hij wil juist met smaken experimenteren en meer leren over datgene wat hij drinkt. Met dit in zijn achterhoofd lanceert Piet van Lokven, eigenaar van Wijnhuis Rosmalen, Metdrank.nl.

De consument verandert, is niet meer loyaal aan één merk. Proeven en met smaken, categorieën en stijlen experimenteren wordt belangrijker. De moderne drinker wil meer weten over datgene wat hij drinkt. Er is interesse voor de geschiedenis en de productiemethode. Daar speelt Metdrank.nl op in: beleving in tekst en beeld staat centraal.

Jaarlijkse groei van online drankverkoop

Onderzoek* toont aan dat 55% van de consumenten bereid is in de toekomst de boodschappen online te kopen. Tot 2018 wordt een jaarlijkse groei van 21,1% voor de online voedsel- en drankverkoop verwacht. Dit is, vergeleken met de verkooptoename van 3,1% van de offline bedrijven, enorm.

De e-commerce heeft voor drank nog veel groeimogelijkheden. Investeren in online is voor Piet dan ook logisch. “Steeds meer mensen zoeken online naar drank, daarom is online vindbaar zijn cruciaal voor het succes”. Het uiteindelijke doel is om alle drank, die te krijgen is, op voorraad te hebben.

Inzetten op online en offline

www.metdrank.nl is een online platform, maar ook offline mag zeker niet ontbreken. “Met Metdrank.nl wil ik inzetten op online en offline door ook shops te openen in de grote steden.” De shops zijn puur voor de sfeer, het gevoel en het creëren van een bijzondere ervaring.

* https://www.sana-commerce.com/nl/blog-nl/verkort-uw-time-market-e-commerce-voor-de-voedingsmiddelen-en-drankindustrie/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.