Crestline Investors faciliteert groei assurantie gevolmachtigde

4 oktober 2017 14:00

Crestline Investors faciliteert groei assurantie gevolmachtigde

Crestline Investors, Inc. (“Crestline”), een Amerikaanse institutionele, alternatieve belegger, kondigt met genoegen de afronding van de financiering en acquisitie faciliteit van Quintes Holding BV (“Quintes”) aan. Quintes is een gevolmachtigde assurantie tussenpersoon in Nederland en gaat de acquisitiefaciliteit gebruiken om haar business-to-business portfolio buiten de Randstad uit te bouwen.

Voor deze transactie heeft Crestline een team gevormd met de Haagse asset manager Dexteritas Capital Partners BV (“Dexteritas”), vanwege haar diepgaande kennis van de lokale markt.

“Wij hebben nauw samengewerkt met Crestline en Dexteritas om de groei strategie vorm te geven met een faciliteit die geheel voorziet in de bijbehorende kapitaalbehoefte. Deze sector is in de laatste jaren sterk veranderd, met name door regelgeving en nieuwe technologie, wat logischerwijs tot consolidatie leidt. Quintes wordt nu in staat gesteld om een leidende rol in die consolidatie te nemen,” aldus Gijsbert van de Nieuwegiessen, CEO van Quintes.

“Wij zijn zeer verheugd om Quintes te ondersteunen in haar groei,” aldus Andrey Panna, Managing Director van Crestline Europe, LLP, de Europese tak van Crestline Investors. “Wij zijn onder de indruk van het management team van Quintes en kijken ernaar uit om samen met Gijsbert en zijn collega’s Quintes te helpen groeien.”

Jens Jantzen, Managing Partner van Dexteritas, is ervan overtuigd dat “Quintes uitstekend gepositioneerd is om een actieve rol te spelen in deze consoliderende industrie. Wij zijn verheugd om Quintes hierbij te assisteren.”

Voor de transactie is Quintes financieel geadviseerd door Roodhals Capital en juridisch door BarentsKrans. Crestline en Dexteritas hebben NautaDutilh gebruikt als juridisch adviseur en Trip Advocaten & Notarissen als notaris.

Fotobijschrift: Gijsbert van de Nieuwegiessen, CEO van Quintes Holding

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.