23 nieuwe matches op de Beursvloer

12 oktober 2017 14:26

23 nieuwe matches op de Beursvloer

Donderdagavond 5 oktober organiseerde Stichting Samen in de Regio weer de jaarlijkse Beursvloer. Dit keer ontving zij 53 partners in het ontmoetingscentrum van S&L Zorg in Bergen op Zoom.

Overheid, scholen, ondernemers en maatschappelijke organisaties gingen met elkaar in gesprek en wisselden vraag en aanbod uit. Dit resulteerde aan het einde van de avond in 23 nieuwe matches met een geweldige totale maatschappelijke waarde van €122.315.

Iets betekenen voor de lokale samenleving

Tijdens de Beursvloer spreken partners niet hun financiële middelen aan, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun lokale samenleving te betekenen. Wat de één te bieden heeft, is voor de ander zeer gewenst. Bijvoorbeeld helpende handjes, kennis, materialen en middelen. Hierdoor ontstaan verschillende soorten matches. Bijvoorbeeld grafische studio Page & Poster helpt Voetbalvereniging FC Bergen met de communicatie en vormgeving op hun promotionele televisieschermen en als tegenprestatie maakt de vereniging reclame voor de grafisch ontwerper. WijZijnTaverse Groep en Algemene School Oost zoeken de samenwerking op door hun kennis en expertise te delen over maatschappelijke betrokkenheid bij gezinnen, kinderen en ouderen. (Foto's: Gijs Proost Fotografie)

Samen in de Regio kijkt terug op een geslaagde Beursvloer en bedankt alle partners voor hun inzet. Meer weten over Samen in de Regio? Kijk op www.sameninderegio.nl

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.