HOSTEDXL ISO/IEC 27001 gecertificeerd

19 september 2017 15:13

HOSTEDXL ISO/IEC 27001 gecertificeerd

HostedXL is onlangs officieel voorzien van een DigiTrust ISO/IEC 27001:2013 certificaat. Deze ISO 27001 certificering toont aan dat het managementsysteem van HostedXL voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Met een ISO 27001 certificaat van DigiTrust wordt aangetoond dat de beveiliging van de bedrijfsinformatie bij HostedXL goed is beschreven, geïmplementeerd en gecontroleerd. Zaken doen met een leverancier die is voorzien van een dergelijke certificering geeft je als klant de volgende zekerheden:

  • in de organisatie wordt zorgvuldig met zowel de informatie als de informatiesystemen omgegaan;
  • je werkt samen met een professionele organisatie;
  • de organisatie leeft de relevante wet- en regelgeving na;
  • informatiebeveiliging wordt op alle niveaus binnen deze organisatie belangrijk gevonden;
  • een goed ingericht en uitvoerend proces voor gegevensbeveiliging leidt tot minder risico’s en daarmee minder incidenten.

Kortom: Betrouwbaarheid en informatiebeveiliging staat binnen HostedXL in de bedrijfsvoering voorop!

Over HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde ICT cloud-diensten, zoals Hosted Telefonie, Hosted ICT, Hosted Exchange en internetverbindingen. Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal. De apparatuur staat in diverse Nederlandse datacenters. Hier zijn allerlei voorzieningen getroffen om de veiligheid en beschikbaarheid van de diensten te garanderen. Daarnaast beschikt HostedXL over een eigen supportdesk met snelle responstijden.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.