Driedubbel feest bij Hanse Staalbouw

12 september 2017 10:16

Driedubbel feest bij Hanse Staalbouw

Het is komend weekend driedubbel feest bij Hanse Staalbouw. Het familiebedrijf uit Nieuwerkerk bestaat 110 jaar, de uitgebreide productiehal wordt feestelijk geopend en de nieuwe productielijn officieel in gebruik genomen. Op vrijdag 15 september is de officiële openingshandeling voor genodigden, gevolgd door een Open Dag op zaterdag 16 september van 10.00 tot 16.00 uur.

CEO Wim de Jonge legt uit dat zijn bedrijf - gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van bedrijfspanden in de agrarische, industriële en utiliteitssector - klaar is voor de toekomst. “In de afgelopen drie decennia zijn we enorm gegroeid. In 2016 hebben we vijftig procent meer staal verwerkt ten opzichte van het jaar ervoor. Vandaar de behoefte aan meer capaciteit. Ons motto is ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!’ Tevreden opdrachtgevers en werknemers staan voorop. Als een werknemer gemotiveerd is, straalt hij dat uit naar de klant. De kracht van Hanse Staalbouw zijn onze mensen”, aldus CEO Wim de Jonge, die binnen afzienbare tijd het familiebedrijf over zal dragen aan zijn kinderen Marlinde, Jochem en Ruben. Bij Hanse Staalbouw zijn anno 2017 ongeveer 160 mensen werkzaam.

Gamma

Het familiebedrijf opereert in toenemende mate ook buiten de eigen landsgrenzen. Zo zijn voor het Duitse Siempelkamp vorig jaar ruim 2000 ton staal en meerdere kilometers leuning aan een machinefabriek in Brazilië geleverd. In Kenia ondersteunt Hanse Staalbouw arme boeren met haar kennis van agrarische bewaarloodsen. Het Zeeuwse bedrijf is internationaal voor de agrarische sector ook actief in Canada, Sierra Leone en Senegal. In eigen land realiseerde Hanse in 2016 de ruwbouw van de nieuwe aankomsthal 2 van Rotterdam The Hague Airport. Een actueel project dicht bij huis was de herbouw van landbouwmechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate in Goes. Het gloednieuwe pand is ondertussen in gebruik genomen. Op bedrijventerrein de Goese Poort is Hanse Staalbouw momenteel (wederom als hoofdaannemer) druk in de weer met het nieuwe pand van Gamma, wat de grootste bouwmarkt van Zeeland moet worden. De oplevering is begin 2018.

www.hansestaalbouw.nl

 

 

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.