BNN tv-presentatrice Geraldine Kemper lanceert zelfontworpen tassenlijn

19 september 2017 15:46

BNN tv-presentatrice Geraldine Kemper lanceert zelfontworpen tassenlijn

Ze reist de hele wereld over voor BNN en weet als geen ander hoe belangrijk goede reisbagage is. Geraldine Kemper sloeg daarom de handen in een met het Nederlandse lifestyle tassen – en accessoiresmerk Decoded. De 27-jarige presentatrice ontwierp eigenhandig een prachtige collectie leren tassen die zowel bij mannen als vrouwen het hart een tikkeltje harder doet kloppen. Van hippe leren zwarte fannypack en roll-up tot strak vormgegeven aktetas, een sleek briefcase en classy weekendbag. En een in zowel zwart als mosgroen uitgevoerde iPhone case en handige paspoorthouder. De collectie wordt op 2 oktober gelanceerd en ligt vanaf 3 oktober in winkels als Hudson Bay, theLittlegreenbags.nl en A-Mac. 

Een eigen urban travel tassenlijn stond al een tijdje op het wensenlijstje van de blonde presentatrice die wekelijks in het vliegtuig springt om reportages te maken voor BNN. “Het leek me zo tof een eigen tassenlijn te ontwerpen en dankzij de samenwerking met Decoded is het ook nog eens van echt mooie kwaliteit", vertelt Kemper. Na een ontmoeting vorig jaar tussen zowel Geraldine Kemper als Sven Beckers (het commerciële brein van Decoded) en Erik van Dalen (oprichter Decoded) sloeg direct de vlam in de pan en bleek hun gevoel voor style en kwaliteit een match made in heaven. “De samenwerking liep echt vlekkeloos. En ondanks dat ik veel op reis ben, heb ik er bovenop gezeten. Het is echt mijn kindje, ik heb me overal tegenaan bemoeid’’, aldus Kemper. 

Decoded

Het stijlvolle tassenmerk Decoded ontwikkelt onder meer accessoires voor Apple producten, maar niet eerder ging het bedrijf uit Ridderkerk een samenwerking als deze aan. “Net als wij van Decoded altijd producten maken die dicht bij ons staan, heeft Geraldine dat ook gedaan met haar eigen tassenlijn. Ze heeft de collectie precies zo ontworpen, zoals ze hem zelf het liefste wilde hebben en zoals ze is: reislustig, sexy en stijlvol’’, aldus Beckers.

Festivals

Want wie anders dan deze reislustige presentatrice weet beter wat je nodig hebt op reis. En dat hoeft natuurlijk niet altijd perse een verre reistocht te zijn. Dit kan ook de reis naar je werk, de sportschool of een weekendje Lowlands zijn. De fannypack is een handig en stylish item voor op festivals. “Ik ben zelf enorm fan van de fannypack. Het is een onmisbaar item voor op reis. Hiermee heb ik altijd mijn paspoort, telefoon en andere benodigdheden zo bij de hand, zonder dat ik steeds mijn rugzak af hoef te doen en erin moet graaien. Maar ook op festivals, waar ik graag heen ga, is hij super handig, dus dat item moest sowieso in mijn collectie komen.’’

Tijdloos design

Ook de strak vormgegeven aktetas ontbreekt niet in de collectie. Voor in de hand of op je rug. Waar je ook naartoe gaat, jij komt hiermee altijd stijlvol voor de dag. Voor wie minder ruimte nodig heeft en alleen papierwerk mee naar kantoor neemt is er de sleek briefcase. Met de handige bijgeleverde ‘strap’ hang je hem gemakkelijk over je schouder tijdens het fietsen. Juist meer ruimte nodig? In de cool and classy weekendbag draag je altijd op een stijlvolle manier al je meest dierbare en praktische bezittingen met je mee. Heb je graag al je snoertjes, pennen en andere kleine items, zoals make-up, bij elkaar. De handige roll-up, een etui met rits- en steekzakken, is dan je beste vriend. Rol hem op en steek hem bij je in je weekendbag of hang hem bijvoorbeeld uitgerold op aan het haakje van je badkamer. Super handig en nog altijd heel stijlvol.

Zadelleer

De gehele collectie is uitgevoerd in prachtig zwart klassiek zadelleer met daarop heel subtiel de twee letters GK gedrukt. Alleen de binnenzijde van de weekendtas is uitgevoerd in canvas om ervoor te zorgen dat de tas niet van zichzelf al veel te zwaar zou worden. De iPhone case en paspoorthouder zijn in zwart en full grain leather uitgevoerd. “Ik ben zelf echt gek op leer, dus ik wist meteen dat we met dat materiaal moesten gaan werken. Leer gaat zich door de jaren heen vormen en maakt een tas nog persoonlijker. En ik heb ook gekozen voor dit stoere materiaal, omdat de tassenlijn voor iedereen is. Het is echt unisex; for him, her, for everybody!’’

Paul Bellaart

En niemand minder dan de Nederlandse topfotograaf Paul Bellaart heeft dit prachtig in beeld gebracht met waanzinnig mooie zwart wit foto’s van Geraldine Kemper. Alleen al de foto’s - die geschoten zijn in het rauwe, maar stijlvolle Rotterdam - zijn een lust voor het oog. “Ik ben zo blij met het eindresultaat, het is net alsof de beelden geschoten zijn in New York. Het ziet er zo cool en stijlvol uit. Bellaart heeft de uitstraling van de collectie prachtig in beeld vertaald’’, sluit Kemper trots af.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.