Ondernemersnetwerk Open Coffee Alphen op 18 augustus bij Kinderboerderij Zegersloot

8 augustus 2017 13:23

Ondernemersnetwerk Open Coffee Alphen op 18 augustus bij Kinderboerderij Zegersloot

Ondernemers uit de Alphense regio die op een laagdrempelige manier hun netwerk willen vergroten zijn iedere derde vrijdag van de maand van 8:45 - 11:00 welkom bij de maandelijkse netwerkbijeenkomst van Open Coffee Alphen. Deze vinden plaats op wisselende locaties.

Op 18 augustus is de Open Coffee Alphen bij Kinderboerderij Zegersloot. De kinderboerderij heeft een groot aantal dieren, waarvan het merendeel geaaid en gevoerd kan worden. Zo is er een speciaal konijnenknuffelhok, een toegankelijke geitenweide, een eendenwei en een boomgaard waar geiten, schapen en een kalf rondlopen. Naast deze vrij-toegankelijke plekken, zijn er ook drie af afgesloten weides; voor de geiten-bokken, de koeien en paarden. Ook bevindt zich hier een imkerij die niet toegankelijk is voor het publiek.

In het hoofdgebouw, waar de varkens wonen, kan er een kopje koffie worden gedronken en eieren, honing en walnoten worden gekocht.

Op deze ochtend zullen de beheerders meer vertellen over de kinderboerderij. Natuurlijk is de gehele kinderboerderij te bezoeken, en kunnen de dieren gevoederd en geknuffeld worden.

Op 15 september vindt de Open Coffee XL plaats met inspirerende workshops. Ondernemers die een workshop willen geven voor andere ondernemers, kunnen zich aanmelden via info@opencoffeealphen.nl.

Meer informatie op: www.opencoffeealphen.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.