Barbara Barend gastvrouw bij eerste Zaans Sportcongres

15 augustus 2017 12:13

Barbara Barend gastvrouw bij eerste Zaans Sportcongres

Op 13 september vindt in Topsportcentrum de Koog voor de eerste keer het Zaans Sportcongres plaats. Het congres wordt georganiseerd door Sportbedrijf Zaanstad en haar partners. Gastvrouw op deze avond is Barbara Barend, oud-topsportster, journaliste en uitgeefster van het magazine Helden.

 

 

Barbara Barend en Frank van Eekeren (Universiteit Utrecht) gaan met de aanwezigen in gesprek over hoe je als sportvereniging in een steeds veranderende omgeving van waarde kunt zijn en blijven, je identiteit kunt bewaren en de club draaiend houdt. Vervolgens kunnen bezoekers in twee ronden workshops volgen over onderwerpen als: (consumenten)gedrag van leden, vrijwilligerszaken, communicatie, sponsoring, talentonwikkeling, topsportbegeleiding, gezondheid en een veilig sport klimaat op de club.

De avond wordt afgesloten met een terugblik op de workshops en een focus op wensen en ideeën voor een sportiever Zaanstad.

Bent u een Zaanse verenigingsbestuurder of sportrelatie en wilt u het congres graag bezoeken? Kijk dan op zaanssportcongres.nl.

Over Sportbedrijf Zaanstad

Sportbedrijf Zaanstad is verantwoordelijk voor sportstimulering in Zaanstad en geeft invulling aan: sportbuurtwerk, naschoolse sportactiviteiten, verenigingsondersteuning en diverse sportinitiatieven. Tevens beheert en exploiteert het Sportbedrijf zwembaden en binnensport-accommodaties in Zaanstad. Sportbedrijf Zaanstad zet zich in voor een sportief en actief Zaanstad en sterke sportverenigingen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.