DHI Subsidieregeling voor Ondernemen op 14 juli 2017

28 juni 2017 16:07

DHI Subsidieregeling voor Ondernemen op 14 juli 2017

Heeft u internationale ambities en interesse in deze markten? Wilt u mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Of wilt u daar een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Dan is de subsidieregeling voor Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) misschien interessant voor u.

Op 14 juli 2017 organiseert World Trade Center Twente in samenwerking met Profect Consultancy een informatiebijeenkomst voor mkb-ondernemingen met internationale ambitie en interesse in internationale markten.

Met deze regeling stimuleert het ministerie van Buitenlandse Zaken dat meer Nederlandse ondernemingen succesvol internationaal zakendoen in ontwikkelde landen, in opkomende markten en in ontwikkelingslanden. In ontwikkelingslanden draagt het ministerie hiermee positief bij aan duurzame lokale ontwikkeling.

Voor wie?

DHI richt zich op Nederlandse mkb-ondernemingen met internationale ambitie en interesse in buitenlandse markten.

Deelname aan deze informatiebijeenkomst is gratis.

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op 074-2915604 of stuur een e-mail naar info@wtctwente.eu

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.