Overname door Orange Climate Waterloo

19 april 2017 13:30

Overname door Orange Climate Waterloo

Orange Climate Waterloo BV uit Holten neemt de bedrijfsactiviteiten van Airosonic International BV uit Enschede over. Door deze overname is een deel van de werkgelegenheid en de continuïteit van de leveringen aan klanten gewaarborgd.

Orange Climate Waterloo B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Orange Climate B.V. Sinds 1971 produceert zij net als Airosonic hoogwaardige luchtbehandelingsproducten. Deze bedrijfsovername brengt voor relaties van beide bedrijven positieve veranderingen met zich mee. Het bestaande assortiment is hiermee uitgebreid en gedeelde kennis brengt nieuwe innovaties met zich mee.

Hoewel de werkzaamheden van Airosonic vooralsnog vanuit Enschede worden uitgevoerd is het aannemelijk dat op termijn de twee bedrijven zullen worden samengevoegd in de fabriek van OC Waterloo in Holten.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.