Monsanto kiest wederom voor Volkswagen Polo

15 februari 2017 14:44

Monsanto kiest wederom voor Volkswagen Polo

Woensdag 8 februari jl. werd bij Heron Auto Enkhuizen opnieuw vier nieuwe voertuigen geleverd aan Monsanto uit Enkhuizen. Wederom hebben zij gekozen voor de Volkswagen Polo.

“Monsanto heeft twee jaar geleden ook vier Polo’s bij ons afgenomen. Verheugd zijn we dus zeker dat ze wederom voor Heron Auto én de Polo hebben gekozen,” vertelt Niels Lakenman, Verkoopadviseur bij Heron Auto Enkhuizen. “Het gaat om de Volkswagen Polo 1.2TSI Comfortline, inclusief bluetooth telefoon en parkeersensoren. De Polo is zeer duurzaam, zuinig en heeft daardoor lage exploitatie kosten. We wensen Monsanto uiteraard succesvolle en veilige kilometers toe.”

Monsanto is een Amerikaans multinationaal biotechnologisch bedrijf, dat producten voor de landbouw produceert. Monsanto is wereldwijd actief en in Nederland heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Bergschenhoek, Enkhuizen en Wageningen.

Heron Auto Enkhuizen is de officiële Volkswagen en SEAT dealer voor Enkhuizen en omstreken. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Naast nieuwe auto's verkoopt Heron Auto ook betaalbare occasions. Heron Auto is op automotive gebied een begrip in Noord-Holland.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.