Intertraining geeft 5000ste training op het gebied van BedrijfsHulpVerlening.

20 december 2016 11:25

Intertraining geeft 5000ste training op het gebied van BedrijfsHulpVerlening.

20161213_104438

De Nieuw-Vennepse onderneming Intertraining is gespecialiseerd in brandveiligheid. Zij levert advies, techniek en training. Onlangs bereikte Intertraining de mijlpaal van 5000 trainingen. Eén van de klanten voor deze jubileumtraining was Kyocera Document Solutions.

Hans Schoutsen, facilitair manager, BHV-er en Ploegleider bij Kyocera Document Solutions over de relatie met Intertraining: “Het is een uiterst betrouwbare en ontzorgende partner voor ons. Getraind worden en blijven is, zoals overal eigenlijk, pure noodzaak. Weten hoe te handelen in geval van een calamiteit. Niet zolang geleden hing er een vreemde lucht bij een van onze liften. Die is toen stilgezet en vervolgens is de schacht opengemaakt. In dit geval bleek er een nieuw schoonmaakmiddel te zijn gebruikt en was er gelukkig niets aan de hand. De BHV-training van Intertraining bereidt je goed voor op allerlei, vaak onverwachte scenario’s. Ook de ontruimingsoefeningen zijn zeer realistisch door het gebruik van echte rook en worden professioneel begeleid." Volgens de heer Schoutsen kun je Intertraining omschrijven als: flexibel, betrouwbaar en een goede partner.

Naast een groot scala aan trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, adviseert Intertraining over bouwkundige en installatietechnische zaken en levert de onderneming alle middelen voor BHV. Intertraining beschikt over een modern uitgeruste accommodatie met een  spectaculaire brandpraktijkruimte en Escape Room. De onderneming is opgericht in 1990.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.