Busje huren Heerhugowaard

20 december 2016 09:18

Busje huren Heerhugowaard

Na zijn bankcarrière gaat Peter Mulder nu de uitdaging aan als zelfstandig ondernemer met Mulder autoverhuur & leasing.

Heerhugowaard en Schagen zijn een autoverhuur en leasebedrijf rijker. Met ingang van 22 mei is Peter Mulder zijn eigen bedrijf begonnen. Eigen ervaringen en een uitgebreid marktonderzoek maakte dat Peter kansen zag in deze markt. “Er is volgens mij ruimte voor een persoonlijke en servicegerichte autoverhuurder” aldus Peter Mulder.

Dienstverlening

“Natuurlijk is prijs belangrijk en daarom houd ik de kosten ook laag, maar service zoals haal- en brengservice, persoonlijk contact, ruimte voor je eigen reclame, online inzicht in beschikbaarheid en online betalen zijn aspecten die door vele klanten erg gewaardeerd worden. En daar zet ik dus vol op in. Ook krijgt iedere huurder een versnapering van mij mee voor onderweg. Gewoon als leuk extraatje”.

Specialisatie

Mulder autoverhuur heeft zich gespecialiseerd op de markt voor MKB en ZZP’ers, maar particulieren zijn natuurlijk ook welkom bij het verhuurbedrijf.  “We bieden voor ondernemers reclameruimte op de witte bussen, zodat zij met een magneetsticker eigen reclame kunnen maken” zegt Mulder.

Direct online inzicht in beschikbaarheid

Op de website bij direct reserveren kunt u direct terugvinden of de bestelbus nog beschikbaar is. U kunt deze daar ook direct boeken, bovendien heeft u reserveringszekerheid; gereserveerd=gereserveerd. “Een busje huren is op deze manier wel heel snel en gemakkelijk en dat wil men tegenwoordig".

Locatie

Bij Mulder Autoverhuur kun je terecht van personen- tot bestelauto en van verhuiswagen tot personenbus. Mulder Autoverhuur en Leasing heeft haar hoofdvestiging op de Albert Soncklaan 8 in Heerhugowaard nabij het station, maar heeft ook een servicelocatie op de Halerweg 2 nabij de haven in Schagen.

Peter is erg gedreven om er een succes van te maken. Na 18 jaar in de zakelijke dienstverlening kriebelt het ondernemersbloed. “Ik heb er gewoon onwijs veel zin in. Probeer ons uit!”.

Meer informatie over Mulder autoverhuur & leasing en alle aangeboden diensten vind u terug op: mulderautoverhuur.nl

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.