Reiger Suspension winnaar bij Nationale Business Succes Award

29 november 2016 13:45

Reiger Suspension winnaar bij Nationale Business Succes Award

reiger-suspension-2Het Nationale Business Succes Award instituut heeft Reiger Suspension tot branchewinnaar uitgeroepen in de categorie schokdemperbranche. De jury roemt in haar rapport de hightech producten, de constante drang tot innovatie en de passie voor precisietechniek binnen de organisatie, waardoor Reiger Suspension zich sinds 1977 heeft ontwikkeld tot een onderneming met een internationale reputatie op het gebied van de ontwikkeling en productie van schokdempers voor auto- en motorsport op het hoogste niveau.

Sinds 2011 is de Nationale Business Succes Award de grootste ondernemersprijs van Nederland. Onder notarieel toezicht worden door een deskundige jury awards toegekend aan toonaangevende, onderscheidende en succesvolle Nederlandse bedrijven in verschillende branches. Na vergelijk van de 10 beste bedrijven in de dynamische Nederlandse schokdemperbranche is Reiger Suspension op basis van objectieve selectiecriteria uitgeroepen tot branchewinnaar.

Gerard Seesing, directeur/eigenaar van Reiger Suspension: “Het is een eer dat we na een objectief vergelijk met onze branchegenoten zijn verkozen tot winnaar. Het winnen van deze prijs onderstreept het gelijk van onze huisfilosofie: constant streven naar innovatie vanuit de overtuiging dat altijd ruimte is voor het nog beter maken van onze schokdempers.”

Toonaangevend in auto- en motorsport

Reiger Suspension ontwikkelt schokdempers voor de toepassing onder extreme omstandigheden in auto- en motorsport. Het bedrijf uit Hengelo (gld.) heeft in 4 decennia een indrukwekkende internationale klantenkring op weten te bouwen.

Tijdens de Dakar Rally 2017 vertrouwen vrijwel alle toonaangevende teams en coureurs op de schokdempers van Reiger Suspension. De bekende Nederlandse coureurs Gerard de Rooy, Erik van Loon, Peter Versluis, Hans Stacey en Martin van den Brink rijden de zwaarste woestijnrally ter wereld met Reiger Suspension, net als 2-voudig Dakar-winnaar Nasser Al-Attiyah.

In andere takken van autosport zijn het WRC-fabrieksteam van Ford (M-Sport), Ken Block (bekend van zijn Gymkhana video’s), Petter Solberg (tweevoudig wereldkampioen rallycross) en Daniel Willemsen (10-voudig wereldkampioen zijspancross) succesvolle gebruikers.

reiger-suspensionReiger Suspension zondag in ‘Succes Factor’ op RTL7

Na de uitverkiezing tot winnaar bij de Nationale Business Succes Award is het RTL7-programma ‘de Succesfactor’ op bezoek geweest bij Reiger Suspension voor een uitgebreide reportage. Het resultaat is te zien in de nieuwste aflevering van ‘de Succesfactor’ dat zondag aanstaande, 27 november, om zowel 9.00 uur als 13.00 uur wordt uitgezonden.

De winst in de categorie schokdemperbranche betekent dat Reiger Suspension, in het jaar van haar 40-jarig bestaan, ook zal meedingen naar de finale-award 2017 van het Nationale Business Succes Instituut.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.