Podcast - Voor jou in de bouw

14 februari 2022 11:14

Podcast - Voor jou in de bouw

Martine Hauwert sprak met Maarten Stubbé van Scab tijdens een Business Update.

Scab is een accountantskantoor gespecialiseerd voor de bouw. In het teken van de Week van de Circulaire Economie ging Martine Hauwert in gesprek met Maarten Stubbé over hun platform ‘MVO voor jou in de bouw’ waarmee zij MVO en duurzaamheid een warm hart toedragen. Waarom doet Scab mee aan het gesprek over de ‘Week van de Circulaire Economie en waarom de virtuele gereedschapskist ‘MVO voor jou in de bouw’ om vanuit werkgevers werknemers te inspireren duurzaam te werken?

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

Naar alle berichten van De Radiofabriek terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.