De Radiofabriek

Wij zijn De Radiofabriek, hét productiehuis voor online radio en podcast. Vanaf het Media Park in Hilversum verzorgen wij complete audioproducties en helpen bedrijven en organisaties om zo goed mogelijk hun verhaal te vertellen, in audio.

Online Radio De Radiofabriek is als één van de eersten gestart met online radio in Nederland. Hierdoor hebben wij inmiddels een mooie voorsprong in de markt kunnen opbouwen. In tegenstelling tot de traditionele radiomarkt, denken wij in niches. Het medialandschap versnippert immers in rap tempo. Wij kijken niet zo zeer naar bereik, maar naar relevantie! Eigen stations Zelf zijn wij inmiddels de trotse eigenaar van de succesvolle online radiostations Traffic Radio, ALLsportsradio, New Business Radio, GoodLIFE Radio en in samenwerking met radiocoach Pierre Papa het jongerenstation ZTACK. Radio voor bedrijven en organisaties Maar ook ontwikkelen wij complete radioformats voor bedrijven en organisaties en verzorgen wij diverse radioproducties. Van 24 uurs muziekstation tot radiostation voor één dag. Van specifiek themaprogramma tot sfeerreportage in het land. Van audiovormgeving tot compleet muziekformat. Van radio op events tot visual radio.  Podcast (laten) maken? Je wilt met je bedrijf of organisatie een podcast (laten) maken, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Full service We helpen je graag op weg bij het maken van je podcast en begeleiden je tijdens het gehele proces. Van conceptontwikkeling tot compleet format. Van het selecteren van een geschikte stem tot passende achtergrondmuziek. Van redactie tot productie. Van distributie tot marketing. 

De beste studiofaciliteiten Wil je uitsluitend gebruik maken van onze professionele studiofaciliteiten op het Media Park in Hilversum of wil je advies bij het maken van een podcast? Ook dan ben je bij ons van harte welkom in De Radiofabriek! Luister hier LIVE naar New Business Radio!

 

Artikelen van De Radiofabriek

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.