Credion realiseert bedrijfsfinancieringen

6 november 2019 13:30

Credion realiseert bedrijfsfinancieringen

Resultaat telt. Tijd telt. Geld telt ook. Als ondernemer weet u dat. U ziet kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf en wil niets liever dan deze realiseren. Dat is waar u elke dag hard voor werkt, samen met uw medewerkers. Laat ons ook voor u werken. Deel uw ambitie, uw dromen. Of vertel ons waar het op dit moment wringt. Wij zetten alles op alles om een passende financiering voor u te realiseren.

Credion realiseert geld om te ondernemen. Met ruim 50 vestigingen, beschikking tot meer dan 90 verschillende bronnen van geld (ook bij uw huisbankier) en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Credion is proactief en biedt financieringsoplossingen waar u als ondernemer wellicht niet aan hebt gedacht. Wij zijn uw gesprekspartner voor al uw financieringszaken.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

De kracht van Credion

De basisfinanciering bij een bank is nog altijd de goedkoopste oplossing voor een bedrijf. Omdat deze financiering echter lang niet altijd afdoende en/of passend is, heeft Credion als specialiteit om dan te zoeken naar combinatie-pakketten. Er wordt bijvoorbeeld een deel via de bank gefinancierd, een deel via crowdfunding en een deel via lease of factoring om op die manier tot het ideale financieringspakket te komen. Dit noem je ‘stapelen van financieringen’.

De kracht van Credion is: “Op basis van kennis kunnen wij heel goed analyseren waar de ondernemer het geld voor nodig heeft, wat de financiële positie van het bedrijf is, waar de groeimogelijkheden liggen en hoeveel kapitaal er nodig is. De totaal-analyse levert dan een plan op van waaruit de adviseurs van Credion exact weten welke combinatie ze moeten maken met welke producten. Zo komen we, met daarbij de benadering van de juiste partijen, tot de beste op maat gemaakte financiering voor de ondernemer.”

Een belangrijk detail hierbij is dat Credion zich laat betalen door de ondernemer die gebruik maakt van haar advies en diensten en niet, op basis van provisie, door de financieringsinstellingen. Hierdoor wordt belangenverstrengeling voorkomen en is de organisatie totaal onafhankelijk van de geldverstrekkers waardoor ze voor haar klanten de meest voordelige financiering kan realiseren.

Een sterke inkooppositie bij alle financieringsinstellingen

Als ondernemer kun je bij een financieringsaanvraag eigenlijk niet meer zonder een adviseur die alle ins en outs van de financiële markt kent. Financiering is een vak geworden. Het is zelfs zo dat diverse alternatieve financieringsmaatschappijen niet direct geld aan de ondernemer verstrekken, maar uitsluitend werken via een gekwalificeerde adviseur die als tussenpersoon tussen hen en de ondernemer opereert.

Omdat Credion zoveel financieringen in het land bewerkstelligt, heeft de organisatie een sterke inkooppositie bij alle financieringsinstellingen, waardoor haar klanten een scherp aanbod krijgen met bijbehorende kortingen op prijzen en tarieven.

Ambities waarmaken

De financiële markt biedt dus zeker nog mogelijkheden voor u als ondernemer, ook bij uw huisbankier. Weten wat wij voor u kunnen betekenen om uw ambities waar te maken? Neem contact op met een Credion vestiging bij u in de buurt.

Naar alle berichten van Credion terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.