Credion

Wij zijn dé financieringsspecialist voor ambitieuze ondernemers in het MKB.

Resultaat telt. Tijd telt. Geld telt ook. Als ondernemer weet u dat. U ziet kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf en wil niets liever dan deze realiseren. Dat is waar u elke dag hard voor werkt, samen met uw medewerkers. Laat ons ook voor u werken. Deel uw ambitie, uw dromen. Of vertel ons waar het op dit moment wringt. Wij zetten alles op alles om een passende en betrouwbare financiering voor u te realiseren.

Credion
Al sinds 2001 zijn wij dé autoriteit op het gebied van bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Onze specialistische adviseurs vindt u vanuit meer dan 50 vestigingen  in heel Nederland. Ons netwerk maakt ons sterk; we werken samen met meer dan 110 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Een bedrijfsfinanciering op maat
Elke dag zetten we alles op alles om ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ambitie. We denken creatief mee, begeleiden waar nodig en werken altijd op maat. Zo weet u zeker dat u een bedrijfs- en/of vastgoedfinanciering ontvangt die precies bij u past.

Maak kennis met een van onze adviseurs en ontdek wat we voor u en uw ambities kunnen betekenen. Het kan met Credion.

Artikelen van Credion

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.