Qeld

Qeld

Qeld begrijpt hoe moeizaam de samenwerking met grote banken kan zijn. Als ondernemers wilden wij juist daarom een flexibeler, sneller en eenvoudiger alternatief bieden voor bedrijfskrediet en -leningen voor het mkb.

Van kleine starters tot grote bedrijven: Qeld biedt flexibele bedrijfsleningen voor alle zzp’ers, mkb’ers, BV’s, NV’s en overige ondernemingsvormen. 

Wij bieden leningen van €1000 tot €200.000 zonder opstartkosten en zonder bindende looptijd. Aanvragen duurt slechts 1 minuut en bij akkoord betalen wij dezelfde dag nog uit. Ons vriendelijke team staat altijd voor je klaar om jou tijdens iedere stap te helpen en te adviseren. 

Benieuwd wat jouw leenmogelijkheden zijn? Dien jouw aanvraag dan hier in en ontvang jouw gratis en 100% vrijblijvende offerte vandaag.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.