Zo vind je de ideale evenementenlocatie voor jouw bijeenkomst

9 juni 2021 13:12

Zo vind je de ideale evenementenlocatie voor jouw bijeenkomst

Het vinden van de ideale locatie voor jouw event kan weleens iets weghebben van een eindeloze zoektocht. Nederland is rijk aan honderden, zo niet duizenden locaties; tientallen daarvan voldoen aan jouw specifieke zoekcriteria en omschrijven zich daarnaast als ‘uniek’ en ‘inspirerend’. Wat is nou dé manier om in die wirwar van opties jouw perfecte plaatje te vinden?

Hoe vind je online de ideale locatie?

De zoektocht naar de ideale locatie begint steeds vaker op het internet. Op Locaties.nl vind je een groot aanbod van locaties in Nederland. Ben je nou op zoek naar een unieke plek voor de bedrijfspresentatie van een nieuwe landbouwtechniek? Met het trefwoord kas of duurzaam kom je uit bij Expo Haarlemmermeer. Op GreaterVenues.com lees je meer achtergrondnieuws over deze locatie, zodat je een goed beeld krijgt van wat zij jou kunnen bieden.

Ook in het Inspiratieboek LOCATIES blader je, onder het genot van een kop koffie of glas limonade, door 150  locaties in Nederland. Je ziet meteen hoe iets eruitziet, kan het vergelijken met andere locaties en het bewijst maar eens dat het ‘ouderwetse’ print bijdraagt aan een fijne ervaring bij de zoektocht naar jouw ideale locatie.

Of je nu een van je favoriete locaties zoekt, een brand new venue of een bekende locatie die een restyling heeft ondergaan; in de Randstad of Limburg, geschikt voor 35 of meer dan 1000 gasten, en van industrieel tot kasteel – met het Inspiratieboek LOCATIES heb jij altijd bijzondere locaties binnen handbereik.

Bezoek open dagen

Hoe krijg je nou een betere indruk dan tijdens een (online) open dag? Tijdens een rondleiding krijg je een duidelijk beeld van hoe een locatie eruitziet, wat de sfeer is en wat het te bieden heeft.

https://youtu.be/hZbpcbqSgFI

Tijdens de online Open Locatiedag bezoek je verschillende locaties van achter jouw computer. Opties in Groningen, Limburg en Rotterdam? Geen probleem, leun achteruit en in twee uur reis je van het noorden naar het zuiden van ons land. De locaties laten jou zien wat ze in huis hebben. Dat scheelt veel reistijd! Enthousiast geworden? Dat is mooi, want nu kan je langs bij de locatie voor een laatste check. Je stemt nog wat dingen af en binnen een mum van tijd heb jij de ideale locatie geregeld voor jouw event! De eerst volgende Open Locatiedag is op 17 juni 2021.

Terugblik eerdere Open Locatiedagen

Benieuwd hoe zo’n Open Locatiedag eruitziet? Bekijk dan hieronder de aftermovie uit 2020.

https://youtu.be/TwB8QSCBN8I

Begin op tijd

De locatie heb je gevonden en dat is al een high five op zich waard. De uiteindelijke beslissing voor de locatie valt gemiddeld 4,4 maanden voorafgaand aan het event. Wees er dus op tijd bij, zodat jouw uitgekozen locatie ook een plekje vrij heeft in de agenda en het event een succes wordt!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.