Zijn jouw Google Ads campagnes klaar voor 2020? Doe de gratis check!

25 april 2019 11:04

Zijn jouw Google Ads campagnes klaar voor 2020? Doe de gratis check!

Dat digitale marketing o.a. bijdraagt aan meer leads, online orders en naamsbekendheid weet jij natuurlijk als geen ander. Wat betreft het beheren van de Google Ads campagnes laat je dit intern doen of besteed je dit uit aan een online marketing bureau. Je campagnes draaien en je bent best wel tevreden met de resultaten. Toch vraag jij jezelf af of je de kosten per conversie eindelijk eens kan verlagen. Ook ben je ergens wel benieuwd of je online marketing bureau daadwerkelijk doet wat ze op de factuur vermelden. Verder wil jij natuurlijk je online marketing activiteiten beter inzetten dan je concurrenten. En je wilt gewoon heel graag weten of je Google Ads campagnes klaar zijn voor 2020. Voor iedereen die dus eens een frisse blik op zijn/haar Google Ads campagnes wil laten vallen, bieden wij een gratis SEA check aan.

Google Ads verandert snel en vaak

Steeds sneller op elkaar volgende veranderingen binnen online advertising, zorgen ervoor dat je als marketeer continu op de hoogte moet blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Althans als je up-to-date Google Ads campagnes wilt. En dat wil jij. Achterover leunen is er dus niet bij en wat volgende week pas beschikbaar is, wil je het liefst gisteren al hebben geïmplementeerd in je campagnes.

Op de hoogte blijven van alle technieken en ontwikkelingen en de snelle implementatie hiervan, is niet voor iedereen weggelegd. We komen dan ook vaak campagnes tegen die op het eerste gezicht nog redelijk presteren maar welke sterk verouderd zijn en het volledige potentieel nauwelijks benutten.

Automatiseer de makkelijke taken en focus op strategie

Zeker in grotere accounts kan je als online marketeer snel het overzicht verliezen, waardoor zelfs de meest simpele taken een grote opgave worden. Wij houden er niet van om onze tijd te verdoen aan terugkerende, tijdrovende en simpele taken. Daarom gebruiken we veel Google Ads scripts en andere technologieën om deze taken te automatiseren. Zo kunnen we ons meer focussen op de strategie van het account. Dit zorgt er ook voor dat we meer tijd kunnen besteden aan het experimenteren en optimaliseren van campagnes.

Behaal betere resultaten door de inzet van AI in je Google Ads campagnes

Dankzij een samenwerking met één van de technologische partners van Google, hebben we als online advertising bureau een technologie in huis die campagnes zo grondig analyseert dat je direct ziet waar de pijnpunten en kracht van je campagnes liggen. Je weet dus direct wat er van je wordt verwacht om het account en de campagnes weer op het juiste pad te krijgen. Alle tips zijn erop gericht om je account klaar te stomen voor automatische biedstrategiën, al dan niet met behulp van de strategieën die Google beschikbaar stelt.

Met een team dat 150 accounts (met ruim 1000 campagnes) in beheer heeft, zijn we vergevorderd in het gebruik van AI in combinatie met Google Ads campagnes.

Benut onontdekte kansen voor jouw Google Ads campagnes

Wil je weten of jouw account al geschikt is voor de inzet van AI of dat je al op de goede weg bent om ook in 2020 mee te blijven draaien? Probeer dan de volgende gratis Google Ads check en ontdek hoe jij op de volgende punten scoort:

  • Algehele account score
  • AI geschiktheid van het account
  • Kwaliteitsscores van je zoekwoorden, CTR, landingspagina en advertenties
  • Gebruik van doelgroepen
  • Gebruik van extensies

Ook maken we inzichtelijk hoeveel het account aan budget verspilt en waar dit aan ligt. Zo heb je direct de mogelijkheid om hier iets aan te doen. Verder maken we de groei van je account inzichtelijk ten opzichte van andere spelers op de markt.

Als bonus ontvang je met de Google Ads check een grafiek met hoeveel moeite het kost om de kritische punten op te pakken en wat voor invloed dit heeft op je prestaties. Op basis hiervan kunnen we een goede voorspelling doen van hoe je account kan presteren in de komende 60 dagen.

De Google Ads check is geschikt voor ieder bedrijf en extra interessant voor ambitieuze bedrijven die nu al nadenken over 2020. Dankzij de Google Ads check hebben we al veel positieve reacties ontvangen van bedrijven die een sterke verbetering waar hebben genomen na het toepassen van de tips uit de Google Ads check!

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.