Zakelijke lening zonder jaarcijfers of BKR: hoe regel je dat?

14 maart 2023 09:40

Zakelijke lening zonder jaarcijfers of BKR: hoe regel je dat?

Als kleine ondernemer heb je misschien een geweldig idee om je bedrijf te laten groeien, maar geen jaarcijfers om een zakelijke lening aan te vragen. Qeld biedt echter een oplossing! Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, Qeld legt uit hoe je gemakkelijk een zakelijke lening kunt krijgen voor jouw onderneming, ook zonder jaarcijfers.

Wat zijn de voordelen van een zakelijke lening zonder jaarcijfers van Qeld?

Een zakelijke lening geeft je niet alleen de mogelijkheid om te investeren in nieuwe projecten en innovaties, maar kan ook zorgen voor een constante cashflow en het versterken van je bedrijfsresultaten. Bovendien kan het afsluiten van een zakelijke lening helpen bij het opbouwen van een positieve kredietgeschiedenis, waardoor je in de toekomst wellicht betere voorwaarden en lagere rentetarieven kunt krijgen. Laat je ondernemersgeest dus niet beperken door een gebrek aan financiële middelen. Met een zakelijke lening van Qeld is de toekomst van je bedrijf in goede handen!

Kan ik een zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers bij Qeld?

Ja, zelfs als je geen jaarcijfers hebt, kun je bij Qeld snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een zakelijke lening.

Hoe wordt een aanvraag zonder jaarcijfers beoordeeld?

Tijdens onze kredietbeoordeling kijken we naar de actuele financiële informatie van jouw bedrijf, zoals het gewenste leenbedrag, de omzet en de kredietwaardigheid van de onderneming. Om jouw aanvraag sneller te verwerken, raden we je aan om jouw bankafschriften van de afgelopen 3 maanden op te sturen. Zo hebben wij een beter beeld van jouw onderneming en kun je al binnen 24 uur het geld op je rekening ontvangen.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfslening van Qeld?

Een zakelijke lening van Qeld is snel, flexibel en makkelijk.

  • Een offerte aanvragen duurt slechts 1 minuut.
  • Aanvragen is gratis en 100% vrijblijvend.
  • Bedrijfsleningen tussen €1.000 en €200.000
  • Aflossen wanneer je wilt
  • Dezelfde dag uitbetaald

Hoe zit het met BKR-registraties?

Bij Qeld kijken we naar eventuele BKR-registraties van ondernemers om te bepalen of het risico van het verstrekken van een lening aanvaardbaar is. Een BKR-registratie hoeft echter niet altijd negatief te zijn. Het type en de datum van de registratie worden meegenomen in de toetsing. Om jouw kansen te vergroten, is het belangrijk om op andere manieren je kredietwaardigheid aan te tonen, door het tonen van een stabiele omzet. Het delen van je bankafschriften kan hierbij helpen. Het is ook mogelijk om BKR-registraties te laten verlopen door openstaande schulden af te betalen. Hierdoor wordt er meer kredietruimte gecreëerd voor andere kredietverstrekkers.

Qeld is er om je te helpen. Heb je vragen over zakelijk lenen of wil je weten hoeveel je kunt lenen? Dien dan een vrijblijvende aanvraag in via www.qeld.com. Ons team staat je graag te woord via 020 - 808 60 84 of support@qeld.nl.

Naar alle berichten van Qeld terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.