Werk in de Nederlandse en veilige cloud van vBoxx

21 juli 2017 11:49

Werk in de Nederlandse en veilige cloud van vBoxx

Hoe houd je het overzicht en wie heeft er eigenlijk toegang tot bepaalde belangrijke documenten? Vragen die steeds vaker opduiken naarmate de bak met data blijft groeien. De mogelijkheden van het werken in de cloud zijn niet altijd bekend, terwijl zulke vragen gemakkelijk te beantwoorden zijn. Het in Den Haag gevestigde bedrijf vBoxx biedt de cloudoplossing vBoxxCloud aan. De cloud storage oplossing om zakelijke bestanden te beheren en te delen.

Beheer van je data

Het product geeft je de mogelijkheid om alle activiteiten te monitoren en precies te zien wie er toegang heeft tot je bedrijfsbestanden. Zo staan alle activiteiten vermeld in het activiteiten log en zijn er meldingen aan te zetten bij grote veranderingen. Is je bedrijf veel in beweging? Dan is het mogelijk om per werknemer aan te geven of zij ook buiten het bedrijfspand toegang mogen hebben tot zakelijke documenten.

Werk en deel vanuit je bureaublad

Naast het inloggen via het web is het ook mogelijk een synchronisatie applicatie te downloaden. Zo werk je eenvoudig vanuit je bureaublad in de mappenstructuur die je gewend bent en zijn er applicaties beschikbaar voor je computer, laptop, telefoon of tablet. Bestanden zijn te delen door middel van een link of te koppelen aan een of meerdere (gast)gebruikers. Bij vBoxxCloud geldt geen limiet op de bestandsgrootte, dus het versturen van grote bijlages via de mail is niet meer nodig. Scheelt ook weer een hoop gedoe.

Veilig en zonder zorgen

Als werkgever wil je niet dat het beheren van je data tot je dagelijkse zorgen hoort, maar ben je opzoek naar zekerheid. Helaas verlies je al snel de controle wanneer documenten intern worden gedeeld of het bedrijfspand verlaten. vBoxxCloud helpt je data overzichtelijk te houden en te beschermen. Bestanden staan met encryptie opgeslagen in goed beveiligde datacentra in Amsterdam. Dat is belangrijk, want zo staan alle bestanden alleen in Nederland opgeslagen en gelden hierdoor de Nederlandse privacy regels.

Bescherm je bedrijf tegen Ransomware

De dreiging van ransomware-aanvallen komt steeds dichterbij en onlangs zijn verschillende Nederlandse bedrijven getroffen. Genoeg reden om je data extra te beschermen. Met de ‘Rollback’ functie van vBoxxCloud zijn alle bestanden na een ransomware-aanval direct terug te zetten in de onaangetaste versie en dit zonder te betalen. Deze functie is inbegrepen in de standaardlicentie en vergt geen verdere technische kennis. Mocht je uiteindelijk toch nog vragen hebben, biedt de supportafdeling van vBoxx volledige ondersteuning tijdens en na de opstartfase.

Kortom met uw zakelijke bestanden in de cloud van vBoxx heeft u een betrouwbare partner en biedt het online werken in de cloud nieuwe mogelijkheden op de werkvloer.

Functies vBoxxCloud:

  • Volledig beheer
  • 2 factor authenticatie
  • Verwijderde bestanden herstellen
  • Beschikbaar op alle apparaten
  • Remote Wipe
  • Koppeling met NAS / File server
  • Gratis gastgebruikers
  • Vergrendelen van bestanden
  • Active Directory en LDAP-integratie
  • Nederlandstalige hulp

www.vboxxcloud.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

X

Ga je nu al weg?

Wij willen graag nog wat met je delen. Hét Ondernemersbelang bestaat namelijk 20 jaar en dat gaan we vieren. Ga naar deze pagina en ontdek het!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.