Voel jij je een professional?

23 mei 2022 10:10

Voel jij je een professional?

Of je nu een klusbedrijf runt, IT-specialist bent of financieel advies geeft: jij bent een echte professional. Maar voel je je ook echt zo? Natuurlijk ben je goed in je vak. Je weet wat je kan en wat je jouw klanten kunt bieden. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit ook uitstraalt in alles wat je bent en doet? Bij FAVO Reclame kregen we laatst een onderzoek over de psychologie en invloed van objecten onder ogen. En dat zorgde meteen voor heel veel herkenbaarheid! Kort gezegd: jouw bedrijfswagen kan je hier enorm bij helpen.

Hoe werkt het?

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: ter ere van een speciale gelegenheid trek je een mooi driedelig pak aan of een waanzinnige jurk, iets wat je normaal niet zo snel zult dragen. En als vanzelf sta je ineens rechter, loop je zelfverzekerder of voelt het alsof je alles aan kan. Zelfs zoiets kleins als voor het eerst je nieuwe schoenen aan, een goede zonnebril opzetten of een totaal ander kapsel kunnen al een verandering in je humeur en in je houding veroorzaken. Met andere woorden: de psychologische werking van spullen valt niet te onderschatten.

En dat principe is ook van toepassing op busbelettering of het bestickeren van jouw bedrijfswagen; iets wat we bij FAVO Reclame ook zelf hebben ervaren toen we onze eigen bussen opnieuw onder handen hadden genomen. Wanneer je bij een klant of zakenrelatie aankomt in een bedrijfsbus waarop jouw logo staat stap je met een stuk meer zelfvertrouwen de wagen uit. Je weet namelijk dat je professioneel overkomt. En of het nu bewust of onbewust is: dat straal je ook uit.

Jij bent je beste reclame

Het laten beletteren of bestickeren van je bedrijfsvoertuig werkt dus op meerdere levels. Het zorgt voor zichtbaarheid en daarmee bekendheid van jouw onderneming: onderweg of op locatie komen ontelbaar veel potentiële klanten jouw bedrijfsnaam tegen. Daarnaast komt een mooi bestickerde bedrijfswagen professioneler en betrouwbaarder over bij je klant dan wanneer je in een aftands busje aan komt rijden.

Maar naast deze logische en zichtbare marketingwerking gebeurt er dus nog iets belangrijks: jij wordt zelf je beste marketing tool. Omdat je weet dat je goed voor de dag komt in die auto of bus met jouw logo en naam erop. Wanneer jij bij een klant voorrijdt trek je meteen de aandacht met jouw bedrijfsidentiteit. En geloof ons: dan stap je toch echt met een heel ander gevoel de drempel over.

Zelf ervaren wat busbelettering of voertuigbestickering kan doen? Neem vandaag nog contact met ons op en we laten het je zien.

FAVO Reclame
+31 (0)76 599 17 09
info@favoreclame.nl

Industrieweg 13A
4881 EW Zundert, Nederland (NL)

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.