Vakantiekriebels op je werk

21 oktober 2021 09:00

Vakantiekriebels op je werk

Is het mogelijk om zaken en ontspanning te combineren in een natuurlijke omgeving, centraal in het land en ook nog te overnachten? Het antwoord hier op is: Jazeker!

Bij Center Parcs ben je echt even samen. Niet alleen met je familie, maar ook met je collega’s of zakelijke relaties. Bij Center Parcs De Eemhof word je ontvangen voor een inspirerend zakelijk verblijf! Onze Business Solutions afdeling van De Eemhof denkt graag mee om elk zakelijk event, groot of klein, tot een succes te maken. Wij streven ernaar om alle gasten een unieke en verrassende ervaring te bieden.

Het onbekende ombuigen, daar zijn we bij Center Parcs Business Solutions goed in. ‘Eigenlijk is dat misschien wel het leukste van onze missie’, vertelt Irene, Sales Manager van Center Parcs De Eemhof. ‘Mensen staan me regelmatig met open mond aan te kijken als ik vertel over de mogelijkheden. Daar had ik niet aan gedacht, hoor ik dan. En daar liggen onze kansen’, lacht ze.

Van intensieve congressen tot feestelijke incentives en corporate events, Center Parcs maakt ieder evenement op maat. Het mooie van een zakelijk evenement bij Center Parcs is dat niemand het verwacht. ‘Wij bieden een zakelijke omgeving binnen een van oorsprong informele setting. Dat betekent dat mensen altijd binnenkomen met goede zin en een ontspannen gevoel. Ontspannen mensen presteren beter, dus dat komt alvast goed uit!’.

Center Parcs De Eemhof heeft als groot voordeel dat ze beschikken over een groot en modern Business Center met negen vergaderzalen met een gezamenlijk oppervlakte van 700 m2. Dankzij de schuifwanden is het Business Center flexibel aan te passen. Daarnaast kan er hier voor break-out sessies zelfs worden uitgeweken naar de cottages op het park of de Waterfront Suites in de Marina. Center Parcs De Eemhof ligt heel centraal en is dus goed bereikbaar. De locatie is daarom heel geschikt om met collega’s uit het hele land samen te komen.

Met ruim 3.900 bedden heeft De Eemhof altijd voldoende beschikbaarheid om met alle deelnemers te overnachten. Hierdoor is een zakelijk evenement bij Center Parcs makkelijk om te vormen tot een meerdaagse meeting. Voor elk type aanvraag is er passende optie. Zo zijn er de Marina Waterfront Suites en hotelkamers, maar veelal wordt er gebruik gemaakt van de cottages. De keuze van het cottagetype (Comfort, Premium, Vip) wordt op basis van de wensen en het budget samen met de opdrachtgever bepaald. Je verblijft bijvoorbeeld met drie collega’s in een zespersoons cottage, waarbij je allemaal een eigen slaapkamer hebt. Een optie die prijstechnisch veelal gunstiger uitvalt dan een hotel en bovendien veel gezelliger is! Collega’s belanden na de meeting en het diner bij elkaar in de cottage voor een slaapmutsje, doen samen nog een spelletje en leren elkaar beter kennen. Zo worden belangrijke banden gesmeed voor de toekomstige samenwerking. Het echt even samenzijn geldt dus óók zeer zeker voor de zakelijke markt.

Er zijn ook volop mogelijkheden om je zakelijke event aan te vullen met een activiteit. Veel faciliteiten zijn standaard aanwezig en we maken met veel plezier samen met ons eigen Adventure Sports team, een programma op maat. Hierbij kun je denken aan altijd leuke activiteiten als bowlen, minigolf en boogschieten, maar we bieden ook een enorm scala aan avontuurlijke teambuildingactiviteiten zoals de High Adventure, Paintbal, Laser Battle, GPS Adventure Challenge en daarnaast nog verschillende activiteiten aangeboden in samenwerking met een partner.’ vertelt Irene enthousiast.

Nieuwsgierig geworden?

Center Parcs De Eemhof Business Solutions
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde

Tel: 036-5229172
Email: business.solutions.eh@groupepvcp.com
www.centerparcs.nl/zakelijk

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.