Top 5 combinaties in een kerstpakket

21 september 2021 15:21

Top 5 combinaties in een kerstpakket

Als werkgever wil je niet wéér aan komen zetten met een pakket in het thema groen of Spanje in een saaie doos. Of een nietszeggend pakket met een standaard flesje rood! Wij zochten de beste combinaties voor in een kerstpakket waarmee je een waardevolle indruk achterlaat bij je werknemers. Ze staan het hele jaar voor je klaar, die verdienen toch het beste?

5 Fonseca Bin27 Reserve port met luxe bonbons

Port is in opkomst. En dan hebben we het niet over de (met alle respect) supermarkt port. Port van hoge kwaliteit is een feest als afsluiter van ieder diner. En natuurlijk past dat perfect bij een riant kerstdiner! In de pakketten van Serve Perfect combineren we de Fonseca Bin27 Reserve met zijn zachte, ronde, volle smaak en zijn fijne, intense fruitige karakter met verschillende ambachtelijk gemaakte bonbons. De Zusters Kruiper uit Wolvega hebben zich gespecialiseerd in chocolade en de mooiste bonbons.

4 Hi-Five Ice Tea met havermout/gember koekjes van De Koekfabriek

Op de vierde plek komen we een klassieke hartverwarmende combinatie tegen met een knipoog naar vervlogen tijden. Thee met koekjes wordt naar een next level gebracht met het jonge merk Hi-Five ice tea. Het bedrijf Yayakombucha maakt een 100% natuurlijke ice tea zonder smaakstoffen of andere gekkigheid. Een merk waar Serve Perfect zich nou verwant aan voelt. Evenals De Koekfabriek, waarmee we deze perfect serve combinatie hebben gevonden. Met de hand gebakken koekjes door wel heel bijzondere bakkers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel in de thee, als in de koekjes vind je een hint van gember.

3 De beste, (h)eerlijke koffie met uw bedrijfslogo in combinatie met een authentieke handmatige coffee grinder

Het lekkerste bakje koffie is toch wel de eerste van de dag! Op plek drie in deze top 5 van combinaties in een kerstpakket, brengen we een ode aan dat eerste bakje. In combinatie met een heuse moderne (maar authentieke) handmatige koffie molen maken je werknemers de beste maling voor het eerste bakje. Met een bewezen kwaliteit arabica blend inclusief company logo kan dit niet missen als topper in het kerstpakket

2 Gepersonaliseerde badjas inclusief bedrijfslogo met een goed glas bubbels

Zo na de feestdagen is het ook een keer tijd voor ontspanning. En hoe lekker is het om na een warme douche of bad lekker in je badjas op de bank te kruipen met een heerlijk glaasje bubbels. Een betere relax avond kun je haast niet verzinnen. Een heerlijke Brioso Prosecco Spumante, maar dat is er niet zomaar één. Een Prosecco Spumante is namelijk het paradepaardje onder de prosecco’s genoemd. Omdat de Spumante van 100% Glera druiven wordt gemaakt en er een hogere bubbeldruk (meer dan 3  bar) heeft, maakt het extra specialer. Daarom zit er een kurk in met een hoge druk zoals Champagnes en Cava’s. Maar goed, dit is genoeg informatie. Het is dan nu echt tijd om een deze fantastische badjas aan te trekken en languit op de bank te gaan liggen. Cheers!

1 Bier en kaas

Een klassieke combinatie. Terecht op de eerste plek in deze top 5. Een combinatie waar boeken over zijn geschreven. Een combinatie die de tand der tijd heeft doorstaan en eigenlijk steeds populairder geworden is. Van een blond bier in combinatie met een milde Port Salute, naar een honingbier met een jonge geitenkaas. Wij van Serve Perfect hebben een persoonlijke favoriet. De Gouden Carolus Whisky Infused met Reypenaer VSOP.

Daar sluiten we deze top 5 graag mee af, een combinatie om de feestmand wat extra te geven!

Ben je door onze top 5 geïnspireerd geraakt om een mooie combinatie kerstpakket samen te laten stellen? Klik dan hier voor de contactgegevens van Serve Perfect. We bieden graag een pakket aan naar jullie wensen.

Extra combinaties

Naast de perfecte serve combinaties in onze unieke kerstpakketten, voegen we nog een extra combinatie toe. Door middel van een QR code worden je werknemers naar een youtube of spotify link gestuurd voor een perfecte muziek combinatie. Dat maakt het toch af?!

Kijk ook op onze social media voor impressies van afgelopen succesvolle edities!

Serve Perfect | Heerenveenseweg 2 | 8471 BE Wolvega | info@weserveperfect.com | 0623873207

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.