Tijd voor een andere kijk op tijd is geld

8 november 2023 14:27

Tijd voor een andere kijk op tijd is geld

Tijd is geld. De meest bekende uitspraak binnen de ondernemerswereld. Een uitspraak die aanzet tot werkdruk. Past die uitspraak nog wel bij het werkend Nederland van nu? Het is tijd voor een andere kijk op tijd. Het is tijd voor meer werkgeluk. Daarom geloven wij in een andere visie: geld is tijd. Tijd om je hart te volgen en te investeren in jezelf of anderen. Om er meer te zijn voor de mensen die je liefhebt, maar ook voor de wereld om je heen. Tijd voor wat écht belangrijk is. Want tijd kun je niet terugdraaien, maar wel bewust gebruiken.

Tijd voor ondernemers

De ondernemerswereld is een vrije wereld vol mogelijkheden. Eigenaarschap vol eigen ambities. Werkweken waar je de tijd zelf in kan delen. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, op jouw eigen tempo. Maar met al die vrijheid komt ook onzekerheid. De economie verandert door de jaren heen en daarmee ook jouw kansen als ondernemer. Facturen die niet tijdig uitbetaald worden of een groeiende debiteurenlijst, elke dag ziet er anders uit, maar in onze ogen blijft één ding altijd hetzelfde: tijd kan je maar één keer besteden.

Bij o2Factoring vinden we dat geen enkele ondernemer te lang zou moeten wachten op zijn geld. Daarom helpen wij ondernemers hiermee door facturen direct uit te betalen, het debiteurenbeheer over te nemen en het faillissementsrisico af te dekken.

Bekijk hier de video van o2Factoring

Tijd voor wat écht belangrijk is

Dit biedt jou als ondernemer tijd om te focussen op wat écht belangrijk is. Tijd voor meer werkgeluk. Om je ondernemershart te volgen en je ambities waar te maken. Tijd om te investeren in jezelf en jouw organisatie. Wat je met die tijd doet, bepaal jij. Maar neem je tijd, want dat is het enige waar je nooit genoeg van krijgt.

Kies voor meer tijd

Heb jij ook behoefte aan meer tijd? Als ervaren factoring-specialist nemen wij jouw geldzorgen graag uit handen, zodat jij meer tijd overhoudt voor wat écht belangrijk is. En wat dat precies voor jou betekent horen wij graag. Zodat we weten wat tijd voor jou betekent.

Meer weten? Ga naar onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.