Stijging overnameprijzen en hoge multiples in de ICT sector

8 juli 2022 09:33

Stijging overnameprijzen en hoge multiples in de ICT sector

Na het koude voorjaar barstte de zomer in juni los. Heerlijk! Zou het een voorproefje zijn van wat ons deze zomer te wachten staat?

Ondertussen stijgen de overnameprijzen en zien we de multiples binnen de sector ICT en andere sectoren verder stijgen. Multiples reflecteren de prijzen die betaald worden voor bedrijven binnen een bepaalde branche. Dit wordt met name veroorzaakt doordat er nog steeds geld in overvloed is, de rentes historisch laag zijn en er (te) weinig aanbod is. Zou je willen weten hoe de situatie is binnen jouw branche neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.   Wij delen graag de volgende DILIGENCE-zaken met je:   1) Het beste verkoopmoment voor jouw bedrijf. Lees het verhaal van 2 ervaren overnameadviseurs; 2) Nieuw op onze website is onze gratis Checklist: Verkoopklaar maken van je bedrijf

Ross Dupont en Raymond Sieben van Diligence gaan in op het beste verkoopmoment voor jouw bedrijf. Wanneer is jouw bedrijf verkoopklaar? Ross en Raymond leggen uit dat dit te maken heeft met interne factoren binnen het bedrijf, maar ook met externe factoren. En de rol van DGA is na de verkoop ook van belang.

Nieuw op de website

Nieuw op onze website is de gratis checklist: Verkoopklaar maken van het bedrijf. Verkoopklaar maken van het bedrijf is zorgen dat de onderneming in optimale conditie is om overgenomen te worden. De optimale conditie wordt beoordeeld op juridische, fiscale en organisatorische aspecten.

Vul in 5 minuten de checklist in om te weten of jouw bedrijf al verkoopklaar is.

En verder.....

De afgelopen maanden zijn er weer succesvolle masterclasses geweest in het hele land. Wilt u deelnemen aan één van onze masterclasses? Er is er vast wel één bij u in de buurt:

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.