Spectaculaire strand- en wateractiviteiten op het mooiste strand van Nederland

25 mei 2022 08:57

Spectaculaire strand- en wateractiviteiten op het mooiste strand van Nederland

Blokarten bij Beware Beach

Beware Beach verzorgt verschillende strandactiviteiten. Hierbij kan je denken aan blokarten, kitebuggyen, powerkiten, boogschieten, archery tag en ga zo maar door. Werkelijk alle vormen van recreatie op het strand zijn mogelijk.

IEDEREEN IS WELKOM

Elke groep, groot of klein, krijgt een warm welkom op onze prachtige strandlocatie. Onze activiteiten zijn spectaculair, maar ook laagdrempelig. Iedereen kan het leren. Wij halen de bezoekers op een prettige manier uit hun comfortzone en laten ze kennis maken met bijzondere sporten.

BEACHLIFE

Rest, Relax & Reflect. Geniet van het strand, de zee, spannende activiteiten en lekker eten en drinken. Wie Zeeland in rijdt is eigenlijk al op vakantie. Even weg uit de drukte. Een prima incentive voor jouw team of personeel. Of je nu een mijlpaal te vieren hebt, traditiegetrouw ieder jaar een personeelsfeest of sportdag organiseert, of jouw zakenrelaties iets bijzonders wil geven, het team van Beware Beach staat voor u klaar.

ORGANISEREN

Bij Beware Beach weten we wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een uitje. Van het ontvangst tot het laatste biertje bij vertrek, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat jullie een dag beleven waar nog lang over nagepraat zal worden.

En het is iets bijzonders! Want bij Beware Beach bieden we activiteiten die je maar op enkele plekken in Nederland kunt vinden. Zeker de moeite waard om daarvoor naar onze prachtige strandlocatie, net op de grens tussen Zeeland en Zuid-Holland, te rijden.

BEWARE BEACH BUSINESS

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we een breed aanbod aan arrangementen. Neem je personeel of relaties mee naar een inspirerende omgeving. Vergaderingen, teambuilding of personeelsfeesten: het kan allemaal!

BEWARE BEACH VOORDELEN

  • Alle spannende strandactiviteiten op 1 plek
  • Teambuilding, bedrijfsuitjes en unieke vergaderlocatie
  • Combineer je activiteit met een borrel, lunch of diner in onze horeca!
  • Kleine en grote groepen (tot 100 personen)
  • Het breedste strand van Nederland voor de beste ervaring
  • Persoonlijke aandacht zodat iedereen de activiteit leert (kleinschalig)

MEER INFORMATIE?

Op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.bewarebeach.nl. Uiteraard zijn wij telefonisch of via de mail ook bereikbaar voor vragen.

A: Brouwersdam Buitenzijde 20,
A: Strandopgang 15, Ouddorp,
A: 3253 MM Ouddorp
T: 0187 202 011
E: info@bewarebeach.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.