Samen werken aan een sterkere samenleving

1 januari 2019 11:13

Samen werken aan een sterkere samenleving

Wilt u als ondernemer naast economische doelen ook sociale doelen bereiken? Als sociale ondernemer geeft u werkzoekenden met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt een kans binnen uw organisatie en draagt u bij aan een sterkere samenleving. Om dit te realiseren kunt u het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland inschakelen. Het Werkgeversservicepunt adviseert, faciliteert en regelt dat wat u nodig heeft om sociaal te ondernemen. Daarnaast kunt u bij het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland terecht voor kosteloos advies, werving en selectie en voor al uw verdere vragen op het gebied van personeel.

Goed personeel is de basis van uw onderneming waarmee u successen kunt boeken. De werving en selectie van personeel neemt soms veel tijd in beslag. Het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland is sinds 2015 hét contactpunt voor werkgevers in de regio. De accountmanagers van het Werkgeversservicepunt hebben kennis van uw branche, de kandidaten in uw branche en personele oplossingen en werken aan de juiste match tussen werkgever en ‘toekomstige’ werknemer. Als er een juiste match ontstaat, adviseert het Werkgeversservicepunt ook welke regelingen inzetbaar zijn.

Het Werkgeversservicepunt beschikt over het grootste en meest gevarieerde werkzoekendenbestand van Midden-Gelderland. Zoekt u als werkgever een kandidaat met een praktische opleiding, een jonge hbo’er of iemand met meer ervaring? Het Werkgeversservicepunt kent ze. Het Werkgeversservicepunt biedt geen standaardoplossing, want de match tussen een werkgever en werkzoekende vraagt om maatwerk. Daarom heeft u als werkgever één aanspreekpunt: een accountmanager met kennis van uw branche en kennis van werkzoekenden. Op die manier bouwt het Werkgeversservicepunt aan een duurzame relatie met u als werkgever.

Sociaal ondernemen


“Wij inspireren werkgevers in onze arbeidsmarktregio tot sociaal ondernemen”
</tekst><tekst>Wilt u sociaal ondernemen en een bijdrage leveren aan een inclusieve arbeidsmarkt: een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet? Sociaal ondernemen biedt kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt. En dat kan het Werkgeversservicepunt samen met u als werkgever realiseren. Wilt u sociaal ondernemen, maar weet u niet hoe u het aan kunt pakken? Of wilt u de mogelijkheden ontdekken bij collega-ondernemers? Het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland adviseert over aantrekkelijke subsidies en regelingen, en faciliteert de werving en selectie van kandidaat-werknemers. Op deze manier realiseert het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland samen met werkgevers een hogere participatiegraad voor werkzoekenden (met een afstand tot arbeid), een verlaging van de uitkeringslasten en een betere werking van de regionale arbeidsmarkt en economie.

Functiecreatie

“Bedrijfsprocessen worden efficiënter georganiseerd door functiecreatie”

Stel u wilt als werkgever iemand met een arbeidsbeperking aannemen, maar u weet niet goed wat u hem of haar kunt laten doen. De accountmanagers Functiecreatie van het Werkgeversservicepunt begeleiden u graag bij het creëren van een nieuwe functie voor een medewerker met een arbeidsbeperking. Samen wordt gekeken of bestaand werk, of een openstaande vacature anders ingericht kan worden, zodat het werk of de vacature voor een bredere doelgroep beschikbaar kan komen. Dit gebeurt door werkprocessen te analyseren en bijvoorbeeld relatief eenvoudige taken af te splitsen en samen te voegen tot nieuwe duurzame banen. Op deze manier kunnen bedrijfsprocessen efficiënter worden georganiseerd. Functiecreatie wordt vooral toegepast in het kader van de banenafspraak met kandidaten uit het doelgroepenregister, maar ook werkzoekenden uit het WW-bestand kunnen gebaat zijn met een functie die specifiek voor hen is ingericht. Het Werkgeversservicepunt heeft ervaring met het creëren van functies in bijna elke sector.

Doet u mee? Primark, AH en A.S. Watson gingen u al voor


Groeit uw bedrijf explosief en heeft u ineens veel vacatures? Bent u een nieuwe ondernemer in Midden-Gelderland? Of wilt u alvast kennismaken met potentiele kandidaten? Het Werkgeversservicepunt is ervaren in het begeleiden van omvangrijke personeelswerving. Zo voorkomt u minder werkgeversrisico’s en krijgt u de bij uw vraag passende HR-oplossing. En niet te vergeten: uitstekende kandidaten voor uw vacatures.

Als dienstverlener in de regio Midden-Gelderland investeert het Werkgeversservicepunt in goede en 
duurzame relaties met werkgevers. 
Samen met de werkgevers in de regio wil 
het Werkgeversservicepunt de komende 
jaren meer arbeidskansen realiseren. 
Onze dienstverlening zetten wij in voor bedrijven met een grote omvang en kleinere omvang (mkb). Doet u ook mee? U kunt kosteloos gebruik maken van de dienstverlening van het Werkgeversservicepunt.

Wilt u weten wat het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland concreet voor u kan betekenen? Meer informatie vindt u op 
www.wsp-mg.nl en www.staanvooreenbaan.nu.

Werkgeversservicepunt 
Midden-Gelderland


President Kennedylaan 108C
6883 AX Arnhem

Telefoon 026 - 702 96 00

Email info@wsp-mg.nl


www.wsp-mg.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.