Rechtszaak gewonnen en alsnog geen geld: deel 3

2 maart 2022 08:30

Rechtszaak gewonnen en alsnog geen geld: deel 3

De personen of bedrijven die te maken krijgen met fraude oplichting voelen zich beschadigd en schamen zich er vaak voor wat hun is overkomen. Juist daardoor dient met zorgvuldiger om te gaan met deze cliënten die bemiddelaars Hof van bemiddelaars inschakelen en raadplegen om hun fraude kwestie vertrouwelijk voor te leggen. De met succes bemiddelde fraudedossiers zijn geen garantie voor de toekomst, omdat elke fraude kwestie van een cliënt respect verdient, uniek en op zich apart staat.

Het fraudeverhaal van mevrouw Thecla Bodewes, “Zakenvrouw van het Jaar” in 2011, waarbij zij voor enkele honderdduizenden Euro’s werd opgelicht heeft de voorpagina’s van vele media gevuld.

Een zakenman in het oosten van Nederland ondervindt een identieke fraude, waarbij zijn advocaat hem na 1,5 jaar adviseert om het fraudebedrag van € 250.000 van zijn bedrijfswinst af te schrijven. Hof van Bemiddelaar werd door de zakenman geraadpleegd en op de zaak gezet. Enkel door bemiddeling kon na 1 jaar het volledige fraudebedrag op de bankrekening van de zakenman worden bijgeschreven.In fraudedossiers en soortgelijke dossiers is inzicht en doortastend optreden in samenspraak met de client van cruciaal belang.

Onze reviews spreken uw taal, kijk op www.hofvanbemiddelaars.com

Foto: Hof van Bemiddelaars

Naar alle berichten van Hof van Bemiddelaars terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.