PSV grote winnaar Website van het Jaar gala

21 november 2019 14:39

PSV grote winnaar Website van het Jaar gala

PSV.nl is door het Nederlandse internetpubliek verkozen tot beste website van 2019. Daarmee is PSV de opvolger van Buienradar.nl, die de prijs voor algeheel beste website vorig jaar won. Het is voor het eerst dat een voetbalclub de prijs voor algeheel beste website heeft gewonnen.

Ook categoriewinnaar

De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites, georganiseerd door Multiscope en Emerce. Een gedeelte van het team achter PSV.nl was woensdagavond aanwezig bij de awardshow en nam in Amsterdam de prijs in ontvangst. Eerder op de avond werd PSV.nl ook al verkozen tot de populairste website in de categorie voetbalclub.

Partners

Via PSV.nl blijf je dagelijks op de hoogte van al het nieuws rond de club. Je vindt er (interactieve) verslagen, nieuws over PSV 1, Jong PSV, PSV Vrouwen en alle jeugdteams. Uiteraard kun je via de officiële clubsite ook alle informatie vinden omtrent kaartverkoop en wedstrijden. Naast het team dat dagelijks bijdrages aan PSV.nl levert, wil PSV op via deze weg ook KPN, GX Software, statistiekenbureau Gracenote, productiemaatschappij Southfields en fotopartner Photo-Prestige bedanken voor hun bijdrages én feliciteren met de award.

Website van het jaar

Bij de verkiezingen werden prijzen uitgereikt voor de beste en populairste websites in 34 categorieën. Voor beste websites werd gekeken naar inhoud en ontwerp, voor populairste sites kon het publiek stemmen. Voor PSV en Buienradar werd de prijs voor algehele beste website gewonnen door TROS Radar en Politie.nl.

 

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.