Op zoek naar het gaafste F1 uitje voor de zomervakantie?

11 mei 2023 09:03

Op zoek naar het gaafste F1 uitje voor de zomervakantie?

Beleef dé unieke Formule 1 Race door als team in onze speciaal ontworpen simulatoren te stappen

Boek voor 1 juli één van onze arrangementen met code (RSFER2023). Dan ontvangt elke nummer 1 een fles F1 Ferrari Champagne om de overwinning te vieren!

Racesquare het beste alternatief voor een echte Formule 1-race

Dankzij de ongekende prestaties van Max Verstappen is Formule 1 erg populair in Nederland. Met Racesquare liften wij mee op het succes van de sport. Bij Racesquare ervaar je dé unieke race ervaring door alleen of als team in onze speciaal ontworpen simulatoren te stappen en ervaar in één uur hoe het is om een F1-coureur te zijn. Wij bereiden je voor op een virtuele Grand Prix™ op jouw circuit. Jouw race sessie start met een vrije training om aan de sim en het circuit te wennen. Daarna volgt de kwalificatie voor de startopstelling en natuurlijk de race tegen maximaal negentien andere coureurs. Je zit net zo laag en diep, we gebruiken officiële lichtaanduidingen, gebruiken rook en je stuur trilt constant. Niemand minder dan Tom Coronel geeft je daarbij diverse handige tips vanuit de virtuele pitstraat. We stellen tijdens jouw verblijf alles zo in, dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Daarbij is de Race Marshall altijd in de buurt om te helpen en verslag te doen van de race.

Bij onze Racesquare locaties in Utrecht, Rotterdam, Zandvoort, Alkmaar en Zwolle gaat het niet alleen om racen, maar om een totaalbeleving. Er staan zestig simulatoren, een grote bar, een professionele keuken, een vergaderzaal en een merchandise store met F1 producten. Wij doen live uitzendingen, F1 quizzen, clinics en masterclasses met Tom & Tim Coronel.

Wij hebben een echt podium gebouwd voor huldigingen en prijsuitreikingen en er is een professionele keuken voor de nodige hapjes. Mensen kopen bij ons geen product, maar een beleving!

Bedrijfsuitje

Racesquare is het ideale uitje voor familie-, vrienden- én bedrijfsfeesten. Bedrijven kunnen racen, maar ook vergaderen of een presentatie krijgen van racelegende zoals Tom of Tim Coronel. Dit kan ook een interactieve F1-quiz zijn, waarbij de F1 kennis wordt getest. Er zit altijd een competitief tintje aan. Iedereen rijdt op zijn of haar niveau een race en er volgt altijd een huldiging en medaille-uitreiking op ons erepodium plaats. Waarbij de winnaars iets kunnen uitzoeken in onze F1 merchandise shop. Alleen een echter Formule 1 auto geeft je een beter gevoel!

Meer weten:

www.racesquare.com of check meteen 1 van onze Arrangementen - Racesquare

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.