Ondersteuning Kennispoort Regio Zwolle tijdens coronacrisis

27 maart 2020 09:14

Ondersteuning Kennispoort Regio Zwolle tijdens coronacrisis

Het is een uitzonderlijke tijd. Landelijk zijn stevige maatregelen genomen en er zijn goede loketten ingericht om ondernemers te helpen. Ook Kennispoort Regio Zwolle probeert ondernemers waar mogelijk zo goed mogelijk en kosteloos te helpen.

Ondersteuning Kennispoort

Het team van Kennispoort staat klaar voor ondernemers in regio Zwolle om te klankborden en ondersteuning te bieden tijdens de crisis. Ondernemers nemen contact op om te sparren over bijvoorbeeld nieuwe businessmodellen (die soms noodgedwongen ontstaan), het online aanbieden van diensten en advies bij financiering. Een overzicht is te vinden op een speciaal ingerichte pagina www.kennispoortregiozwolle.nl/corona.

Contact

Wij denken graag met ondernemers mee en geven kosteloos ondersteuning. We zijn bereikbaar via 038 202 2020. Stuur ondernemersvragen naar info@kennispoortregiozwolle.nl. De adviseurs van Kennispoort zijn telefonisch en via videogesprekken (bijvoorbeeld Google Meet) bereikbaar.

Over Kennispoort Regio Zwolle

Kennispoort Regio Zwolle helpt (startende) ondernemers in de regio Zwolle kosteloos bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.