MILON neemt De Roever Omgevingsadvies over

4 maart 2022 10:33

MILON neemt De Roever Omgevingsadvies over

Vanaf 1 januari 2022 maakt De Roever Omgevingsadvies bv onderdeel uit van de MILON Groep. De MILON Groep bestaat uit MILON bv en MILAB bv. Caspar den Hertog van De Roever: “Na 20 jaar met groot plezier gewerkt te hebben als directeur/eigenaar van De Roever ga ik de organisatie verlaten. De organisatie heeft in de achterliggende jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Wat in al die jaren gelijk is gebleven is de mentaliteit en het streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in de dienstverlening, een organisatie waarmee en waar het prettig werken is. De komende periode zal ik mijn taken overdragen aan het nieuwe management van De Roever. U kunt via de vertrouwde mensen en kanalen blijven communiceren met ons. Met veel vertrouwen laat ik het fijne team van De Roever achter in handen van de MILON Groep”.

Het is voor eigenaar/directeur Patrick Trikels van MILON altijd een wens geweest om het milieuadvies uit te breiden met een afdeling voor milieutechnisch onderzoek naar o.a. geluid, geur, lucht en stikstof. Daarnaast wilde hij ook het klantsegment Overheid laten groeien door bijvoorbeeld het uitvoeren van milieucontroles, verlenen van omgevingsvergunningen en schrijven van overheidsbeleid.

Aangezien beide bedrijven haar oorsprong vinden in Schijndel en de bedrijfsactiviteiten van De Roever Omgevingsadvies complementair zijn aan die van de MILON Groep, is eenwording eigenlijk best logisch. Samen met de bestaande adviestak op het gebied bodem, water en secundaire bouwstoffen ontstaat nu een volledige businessline om complexe vergunningaanvragen integraal te behandelen. “We kunnen hierdoor onze opdrachtgevers kwalitatief beter en sneller bedienen. Daarnaast worden en blijven we daarmee ook een interessantere werkgever voor bestaande én nieuwe medewerkers”, aldus Patrick Trikels. Met deze overname versterkt de MILON Groep haar positie in de markt voor zowel overheids- als bedrijfsadvisering.

Ondanks dat de nieuwe Omgevingswet al een paar keer is uitgesteld, gaat deze er in 2023 toch echt komen. Diverse (milieu)wetten op het gebied van afval, bodem, geluid, lucht, geur, stikstof, water, veehouderij etc. worden dan samengevoegd. Met deze overname speelt MILON hierop in en kan de extra kennis en kunde benut worden om beter op de wetten en wensen van het bedrijfsleven en de overheid te anticiperen.

De ruim 60 projectleiders, adviseurs, veldwerkers en ondersteuners van De Roever Omgevingsadvies, MILON en MILAB vormen gezamenlijk een Top-50 ingenieursbureau in Nederland met de focus op Klantwaarde, Bloeicapaciteit, Kwaliteitsprocessen en Digitale Service.

Voor meer informatie:
de heer Patrick Trikels, directeur MILON - Telefoon 073-5477253 - E-mail patrick@milon.nl

mevrouw Norma van den Wijngaard, teammanager - Telefoon 073-5477253 - E-mail n.vd.wijngaard@deroever.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.