Let's learn and work at Ingenhousz Breda!

11 oktober 2021 12:23

Let's learn and work at Ingenhousz Breda!

Een zakelijke bijeenkomst organiseren op een bijzondere locatie in hartje Breda? Dan ben je bij Ingenhousz aan het juiste adres! Ingenhousz is een nationaal monument, een zinvol erfgoed, zowel historisch als architectonisch. De geschiedenis gaat ver terug, het gebouw is een ontwerp van architect Jacques van Groenendael uit 1917. Het pand van Ingenhousz heeft tot voor kort altijd een onderwijsfunctie gehad voor de kwekelingen van de Kweekschool, leraren in opleiding van de PABO en studenten van de Rooi Pannen die de opleiding horeca en toerisme volgden. Ingenhousz is opgezet door mensen met passie, ambitie, expertise en grootschalige ervaring. Aangevuld met een dosis nieuwe enthousiaste jonge samenwerkers, zorgen we voor een goede nieuwe mix van jong en oud; net zoals het gebouw. Onze kernwaarden zijn terug te vinden in alle activiteiten die we te bieden hebben. Het geluid, de stijl, de kennis, de smaak, de geschiedenis, de gastvrijheid en de luxe van Breda. Hier kun je wonen, borrelen, lunchen, dineren, werken, feesten, ontmoeten, leren, rouwen, trouwen én vergaderen. Alles komt en gaat samen onder één dak, The New School Way.

Zakelijke bijeenkomsten in de kapelzaal

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een zakelijke bijeenkomst te organiseren. Zo is de authentieke en prachtige kapelzaal geschikt voor meerdere doeleinden. Een grote of kleinschalige bijeenkomst, alles kan. De kapelzaal is zeer passend voor grote groepen, maar ook met een klein gezelschap wordt de kapelzaal intiem opgesteld en aangekleed. Daarnaast heeft deze zaal de mogelijkheid om hybride events te organiseren, waarbij iedereen zowel online als offline interactief deel kan nemen aan de vergadering.

Filmlokaal

Het filmlokaal van Ingenhousz is ‘New School’ ingericht met comfortabele bioscoopstoelen en een groot scherm. Deze ruimte is perfect voor een presentatie of een cursus. Leun heerlijk achterover en geniet van een kop koffie of thee tijdens de presentatie.

Vergaderen in leslokalen

De voormalige leslokalen met mooie authentieke ramen zijn gerenoveerd tot vergaderzalen. Deze zijn functioneel inzetbaar om jou en je gasten te ontvangen. Een van de leslokalen is standaard uitgerust met twee grote 65-inch LCD schermen met een PTZ-camera en interactieve whiteboard functie. De andere leslokalen beschikken over een grote flatscreen TV. Alle leslokalen zijn standaard uitgerust met een flip-over, Wi-Fi, schrijfblokken en pennen. Het leslokaal wordt uiteraard opgesteld naar wens.

Flex offices 

Naast de kapelzaal, het filmlokaal en de leslokalen, biedt Ingenhousz ook flex offices aan. Dit biedt de gast een unieke locatie waar zonder afleiding van het thuisfront gewerkt of vergaderd kan worden. De flex offices beschikken over high speed Wi-Fi, een Nespresso koffieapparaat, thee, water en een kantoor kit.

Let’s Taste

Tijdens de vergadering zorgen wij voor een heerlijke lunch en hartige en zoete tussendoortjes, zodat jullie bijeenkomst een gegarandeerd succes wordt. Ook is jullie gezelschap van harte welkom om na de bijeenkomst te genieten van een van onze healthy pleasure of guilty pleasure cocktails in de moderne cocktailbar. Aansluitend dineren? Ook dat is geen probleem! Onze chef koks David van de Gevel en Paul Kool koken maar al te graag voor jullie met producten van het seizoen!

Geen vergadering maar wel benieuwd geworden naar onze keuken? Reserveer een tafel via 076 230 30 30 30 of mail naar info@ingenhouszbreda.nl.

We’re looking forward meeting you the new school way!

Contact us: www.ingenhouszbreda.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.